veve 180 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, zavrsio sam sve poslove na vreme... Pojavljujem se ispred Arene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Znate li lokaciju boravka u Novom Sadu? Ja sam se javio cRw-u iz NS-a...on ce biti oko 11 na Miseluku. Mozemo bilo gde... Odlicno, zavrsio sam sve poslove na vreme... Pojavljujem se ispred Arene.... Bas mi drago...ponesi optiku!!! Upoznacu te sa drugarom Abdee-jem u NS-u...on je DR.MR.FR. fotografskih umetnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje provozacu se do NS-a pa cemo se naci tamo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec mozemo da biramo ja sam pre za neko lepo mesto u prirodi ili sa velikom terasom u nekom parku... Samo da nije centar grada, uzeleo sam se malo divljine, ili bar alternative u obliku parka! @herman optika ide svakako, a i bice mi zadovoljstvo da upoznam dr.mr.prof. Abdee-jem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas par stize na Miseluk... oko12h. Ostavite tel. da vas pozovemo ako odete u grad. poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 27, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec mozemo da biramo ja sam pre za neko lepo mesto u prirodi ili sa velikom terasom u nekom parku... Samo da nije centar grada, uzeleo sam se malo divljine, ili bar alternative u obliku parka! @herman optika ide svakako, a i bice mi zadovoljstvo da upoznam dr.mr.prof. Abdee-jem Jeste da mu Herman lepse stoji ali Hornet je nick ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da mu Herman lepse stoji ali Hornet je nick ;D ;D ;D ...umetnicko ime... 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti mene ludaka.... Danas sam se vozio malo po gradu sa Hermanom sa BJb-a pa sam permutovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti mene ludaka.... Danas sam se vozio malo po gradu sa Hermanom sa BJb-a pa sam permutovao... Nema veze, plati pice coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 063.8110.010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan A hoce li biti vremena za jednu pozersku voznju kroz NS? Ko hoce da se prikljuci u NS neka se javi horniju. Evo i prognoze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 27, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene kod Arene ako se ne uspavam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam dobru voznju i lep provod!!! Zao mi druzenja ali krivine me zovu.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam definitivno oko pola 12 na Miseluku sa jos jednim likom koji vozi novu Apriliju RS 125 crnu pa cete me tako prepoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 28, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a meni motor i dalje stoji neregistrovan u garazi :'( :'( ... lepo se provedite svi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...probudih se u pola 7 kao vampir... ...vreme je tako lepo da bih sad krenuo... ..vidimo se kod arene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja u 5 do 7... I ne mogu da zaspim otad. Idem da klopam i spremam se, pa n apumpu i do Arene. Vidimo se društvo... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi izgoreli smo !!! Idem da jem nesto pa da se spremam. Vidimo se kod arene 9.15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepo navio sat da me proburi u 8:00... Legao sam u 23:30..... i probudio se prvo u 2:00, pa u 4:00, pa 6:00 pa 7:00 e onda me je alarm probudio u 8:00... eto mene stizem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan NE POLAZITE BEZ MENE. STIZEM!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se oblacim i krecem polako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo lepo! A i dan je bio prelep samo sam mislio da ce da me skine vetar sa motora kad smo presli na onu tamo stranu. Gustera ja izaslo danas mnogo iz svih jama - gore na Fruskoj kao na moto skupu. Momci - hvala na voznji. Bice i nekih slika valdja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam se nakanio da parkiram bike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se izgleda mimoisli posto sam bio na miseluku oko pola 1 i nikog nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...