Bax_89 0 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga novi hondin malisan....prednja maska ukradena sa 600RR.....idalje je preslaba :arrow: bar za mene :!: Ovu prvu sliku kako su slikali majku ti je*em, pomislio sam da je CBR600RR:shock: Od karakteristika nisam nasao nista. Uskoro ce i to da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Maska jeste "ukradena sa 600rr" samo malo prepravljena, velika stopaljka pozadi, nekako nemocan rep ali meni se svidja. Ipak je to 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda jako mrsavo! RS i Mito su mnogo nabildovanije :wink: :roll: A i gume sa jako tanke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 13, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan izgleda opasno, a ono k..ac, sa cbr-om nema veze osim imena i malo izgleda. ja glasam za rs 125 i mito. u principu dobar motoric ali nema veze sa onim sto ime cbr pretstavlja u moto svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Octobar 13, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da ne moze da se uporedjuje sa Mitom, Honda presla na 4-taktnu tehnologiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Jer to samo mene po necemu podseca na touring motor :shock: ???!??!? Nekako mi je previse izduzena,tanka,neproporcionalna (lichi mi na TDM)...Nema veze sa CBR.Cagiva Mito,Honda NSR,Yamaha TZR,pa i Aprilia RS su daleeeeeko bolje&lepshe...Lice na prave mahine,a pretpostavljam da i idu bolje... Po meni,nista posebno... A tek sto me nerviraju ove izdignute ruchice...Ko na GPZ-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm pa ispred srednje skole da ga parkiras zavidjeli bi ti mnogi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 14, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Lep dizajn, samo je premali,preuzak... Mada za te pare je sasvim pristojan motorcic!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Octobar 14, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Promenio bih samo oklop, ne znam zašto su ostavili onoliku rupu sa strane, gde se vidi mala mašina, kada je hlaðenje vodeno i ne zahteva znaèajan protok vazduha. Hladnjak je dovoljno veliki za tu kubikažu, a èini mi se da bi motor izgledao ozbiljnije da ima full oklop. Utisak koji je na mene ostavio? Veoma lep motor, i drago mi je što ima malo podignute ruèke, ipak kod njega nema "zaleganja", pravljen je da se èovek, relativno udobno, preveze sa taèke A do taèke B, a obe su u gradu. Oznaka R je verovatno tu samo iz marketinških razloga, svi bi da voze Hondu koja ima R na sebi. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 14, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Xe,al' zakon je ta roopa izmedju rama i onolicnog agregata . A posto je to R motor,kako tvrdi Honda,onda su one izdignute ruchice,barem po meni,bezveze.Imam utisak da su pokushali da spoje detalje sa vishe motora u ovu novu CBR 125 R.Nekako neoriginalno... Uostalom,ciljna grupa su klinci do 18 (na vozackom),i klinceze (na suvozackom),tako da sa fenseraj&shminkericu ovaj motor sasvim ispunjava uslove ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 14, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo,meni se vishe dopada stara NSR 125R,koja stvarno podseca na neki veci motor : Ova CBR mi nekako sva k'o bicikla.I ruchice,i retrovizori na kormanu,i ovaj mali smeshni vizir,pa instrumenti izbaceni prema vozacu i zaliveni u plastiku,ogroman prostor izmedju repa i zadnjeg tocka,takodje ogroman prostor od prednjeg tocka do hladnjaka,koji nije pokriven maskom...Kao kod nekog endura :shock: ...Meni selicno ne svidja...Kao sto rekoh,dobar za shminku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 15, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Stojimo jedan moj drugar (ne razume se u motore) i ja na ulici.....kad jedna NSR125, prozvizdi pored nas.....a on onako odusevljeno:"Ooo, kako je proleteo, ovaj ima sigurno 750ccm!", a ja se samo nasmejem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma, bre, sta ima da izgleda? 125 -ica i tako i ide. ja sam pre za varijantu da izgleda ko krs i smejurija a da KIDA, nego sminka i fenseraj i ...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ma' date=' bre, sta ima da izgleda? 125 -ica i tako i ide.ja sam pre za varijantu da izgleda ko krs i smejurija a da KIDA, nego sminka i fenseraj i ...??[/quote'] potpuno podrzavam ovo misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vido jednu u gradu onde kod platoa gde se nalzi onaj menchnica automat... nishta posebno chak je i moj bajaj lepshi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda treba da izbaci slovo R iz naziva ovog modela podhitno :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 16, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda treba da izbaci slovo R iz naziva ovog modela podhitno :x A umesto njega ubaci "F". :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi taj cbr ne spada u klasu sa mitom, rs-om, tzr-om, nsr-om... taj model je 4t i to je naslednik nsr-a. Motor je proizveden da ima dobru prodju na przistu, mala cena, 4t, mala potrosnja, klinci se loze na njega... sta vam drugo treba . Ni ne moze da ima deblje gume, bolji oklob, da bude glomazniji za 3000 i kusur eura... Imao sam prilike da ga probam, posto je dosta lak i ima tanke gume ide solidno za 4 taktnu 125-icu. Kad sam ga bio probao imao sam varadera i mislim da ide za nijansu bolje od varadera, kao sto sam vec rekao jer ima tanke gume i dosta je lak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2243 Napisano Octobar 18, 2006 Vlasnik sajta, 5391 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve mogu da podnesem, i tanke gume i to R u nazivu i mrsav izgled... Al kad vidim takav cbr125 u REPSOL boji (na koju sam inace jako slab), popizdim odmah... #-o Meni jako ruzan motor. Mnogo bolje je to moglo da ispadne... Pre neki dan videh Yamahu neku slicne kubikaze. Izgleda do dzadza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 18, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan He,REPSOL boja na 125 ccm ...Havarija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Motor jeste koliko toliko ruzan i ta repsol boja je smesna na njemu ali za te pare taj nov motor ne moze da izgkeda bolje! Naprimer mito je oko 5000 evrica, rs 4500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 19, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor jeste koliko toliko ruzan i ta repsol boja je smesna na njemu ali za te pare taj nov motor ne moze da izgkeda bolje! Naprimer mito je oko 5000 evrica' date=' rs 4500e...[/quote'] A za te pare dobijes.. 1.Odlicne performanse(cak i za 250 ccm) 2.Izgled(sirina guma,ukupan utisak na prvi pogled) Ako oces izgled imas malog Cometica 125,on izgleda puno vece(a ide koliko i CBR) :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bombas 0 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan dal su moje dimenzije od 190cm i 85kg previse za cbr125? jel bih izgledao smesno na njoj? mislio sam da je uzmem sad pa kad napunim 18 da je prodam i uzmem nesto vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano April 28, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan dal su moje dimenzije od 190cm i 85kg previse za cbr125?jel bih izgledao smesno na njoj? Kao bioskop!!!! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 28, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan dal su moje dimenzije od 190cm i 85kg previse za cbr125?jel bih izgledao smesno na njoj? Kao bioskop!!!! :roll: :skuter: Axaxaxaxa :mrgreen: ! Ja sam 188/95 R19 ,pa izgledam smeshno i na GPZ 500,R6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...