onimus76 1 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway superlight 150 sam kupio pre neki dan pa me zanima dal neko ima tako nesto i kakva su vasa iskustva sa tim modelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 13, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam njihov exceed 200, i mogu ti reæi neke uopštene stvari... Plastika je loša, puca sama od sebe posle nekog vremena, daljinsko paljenje ume da poludi pa da ti smeta, i moraš da obratiš pažnju da li je dobro sastavljen (otprilike yugo varijanta) da ti ne bi otpadali delovi Osim toga, moj exceed se odlièno drži, servis je dobar (centralni, tamo negde u višnjici ili v. banji, uvek ih mešam), momci se baš trude. Summa summarum: za te pare - odlièno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Octobar 13, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan au zivim u v.banju i nemam pojma da tamo ima servis :oops: koja ulica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan jedva sam se odlucio i za ovako nesto posto nemam love pa sam ga uzeo na kredit sad je na nekom popustu, ali u globalu nisam mnogo ocekivao od njega mada sam odusevljen izgledom. a vazno je da se nekvari a za plastike cu se valjda nekako snaci. koliko su mi rekli ovi iz radnje imaju sve zivo delove za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo.Zato nemoj da brines dok ne bude poceo da pravi probleme,vec vozi sa uzivanjem i osmehom na licu... Nego,interesuje me jos ovo: koju si kacigu pazario uz dotichni motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos ni jednu ali planiram caberg rhyno mislim da se tako zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 14, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan au izgleda da malo ko ima pojma o keeway-u nema nikog nista da napise hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 14, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tek su se pojavili,tako da ne bi smelo da se kvare.A kada budu poceli da se kvare, onda ce biti vise poseta na ovoj temi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos ni jednu ali planiram caberg rhyno mislim da se tako zove Jedan savet: Kolko god da je kaciga skupa,nije skuplja od zivota.Tu ne stedi...I uzimaj sto pre.Nije svrha motora da budes vidjen na njemu,a to se postize nenosenjem kacige,vec uzivanje u voznji,prevoz od tacke A do tacke B,ispunjavanje slobodnog vremena na jedan veoma lep nacin,itd.Verujem da nisi jedan od onih "gologlavih". Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Keeway je evropski (prvenstveno Madjarski) brand za Hondin surogat-fabriku Jincheng. Svi modeli se, dakle, proizvode i pod drugim brandovima, zavisno ko sta naruci za sebe. Uz Kymco, to je najpoznatiji ne-japanski proizvodjac sa Dalekog istoka kod nas a izostavljam Hyosung jer je to i kvalitetom i opstim pristupom definitivno brand za sebe, moguce vec rame uz rame sa Japancima po odredjenim karakteristikama, nedostaje jos iskustvo/tradicija. Da se vratim na Keeway, kod nas postoje dvojica vlasnika firme (Keeway Jugoslavija), jedan je u B.Topoli, drugi u Beogradu, odakle upravljaju citavom mrezom distributera i servisera. Dosada uoceni problemi su vec napisani a posebno je problem prica sa delovima. Naime, nekih delova ima na lageru ali ni u Beogradu to ne znaci mnogo, pa cak ni u Topoli, problemi leze u komunikaciji tih ljudi medjusobno. Pojedine delove cekas dugo i ako su tu a kamoli ako ih narucujes. Sami njihovi modeli su problematicni utoliko sto ako za narednu sezonu ne stigne vise Superlight recimo, tada pocinje cekanje bas za svaki deo, do tada nece vise biti u garanciji pa ces se okretati ka alternativnim servisima i delovima i onda pocinju lagane mukice. Ipak, i kod znacajnijih brandova ces dozivljavati to pa se ne sekiraj suvise. Malena potrosnja, primamljiv izgled i zvuk, sve ce Te to zadovoljiti pa ces biti manje kritican prema, ipak, nedovoljnoj brzini (za sta ima leka) ili malenim dimenzijama i smesnom izgledu kada sede dvoje na motoru bas zbog tih gabarita. Mislim da ces se navozati slatko na tom motoru iako ces verovatno ubrzo prestati da konzumiras cari daljinskog paljenja i alarma ali zato osecaj da se vozis kao na nezahtevnom Harley ce ostati prvi od svih osecaja. Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 15, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ovome napisanom. sto se tice kacige imam neke 2 stare ali zelim da kupim novu i samim tim bezbedniju kacigu i planiram da je uvek nosim, a sto se tice voznje posto sam pocetnik bice mi dovoljna i brzina koju postize keeway posto zelim i stvarno samo to zelim da uzivam u laganoj voznji nisam bas neki ljubitelj "zujavaca" , ali planiram jednog dana kad budem imao vise love da kupim nesto ozbiljnije i po mogucstvu opet copera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Octobar 15, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan neka je tebi sa srecom nova mashina i pamet u glavu :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 16, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 16, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo sto se vidi ispod mog nicka je moj motor a ovaj ljuti motorista je moja cerka Tara koja ima godinu dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Octobar 17, 2006 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Evo i ja da ti kažem moje utiske pošto ga vozim neka tri meseca. Što se tièe plastika nisam imao nikakvih problema, što ne znaèi da ih neæe biti. Jedino što me izrazito nervira kod motora je to što konstantno moraš da proveravaš i dotežeš šrafove pošto se od vibracija stalno odvræu pa sam tako i izgubio onaj lepi ukrasni šraf kod fuzastera. Drugo, lanac je jako mekan pa æeš morati èesto da ga zatežeš ako ne želiš da ti zvecka i pojede lanèanik. Treæe, ne znam da li si primetio ali se kompletan auspuh drži na samo jednom šrafu ispod fuzastera, a lim na koji je uèvršæen kao da je od plastike koliko je mek, pa æe posle odreðenog vremena i to poèeti da ti zvoni pri malo jaèem gasu. Sve u svemu agretak je dobar mada mu fali malo konjiæa i obrtnog momenta. Znam da si napomenuo da ne voliš "zujalice" ali veruj mi da æeš posle odreðenog vremena poželeti da ide makar malo brže, a ako ne brže da je bar malo "življi", pogotovo ako planiraš negde malo duže sa njim pošto mu je putna brzina oko 70-80 km/h. Toliko od mene a ako imaš neka pitanja slobodno se javi pa da probam da ti odgovorim. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 18, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan au izgleda da malo ko ima pojma o keeway-u nema nikog nista da napise hehe Ne znam kako je sto se tice tog tvog,ali ja sam mojim prezadovoljan..Sa masinom nisam nikad imao nikakvih problema,samo redovno odrzavanje..Da su plastike lose,lose su,to stoji..meni su se takodje kvarile neke tako bezvezne stvari..npr. relej za migavce,crkne mi leva sijalica..uglavnom nista ozbiljno. Samo nemoj od tog motora da trazis previse,da ga forsiras,divljas,jer keeway nije motor koji moze to da ti pruzi,ali za te pare boljeg motora nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 18, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan ma glavno da me motor ne proda kad odem na neki izlet a za sitniice cu se valjda snaci. neznam na koje srafove mislite kad kazete da treba da se dotezu ali ako ima neki na koji treba da se obrati posebno paznja recite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, podmazuj lanac cesce nego sto je uobicajeno, glavcine umeju da ne izdrze naprezanja jer je, izgleda, fabricki lanac manje fleksibilan od uobicajenih zahteva. Ovo su reci jednog od ovlascenih servisera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 19, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan ma glavno da me motor ne proda kad odem na neki izlet... U to ne sumnjaj nije ni Keeway los motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onimus76 1 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Blok 70 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam da dodje prolece pa da startujem masinu pa cu onda moci da vam prenesem i moja iskustva sa keeway-om do tad skupljam vase savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...