Abi 1672 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno mozes da kupis napolju za svoj motor nove gumice. Saznajj fabricki kod pa javlaj Saletu iz Trestenika ili u Balosavu. Ja sam narucio za moj motor i kostaju oko 7e po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba desna za thunderace Spala mi kad smo isli na kosovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan imam nove kompletne, 40 eur par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Gagi Balosava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...