lencuga 15064 Napisano Mart 23, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto nemam kameru ugradjenu na motor. pre nepunih sat vremena tokom voznje po gradu upoznah cetvrtog brata ove sezone (izgleda da moj cale nije imao pametnija posla). verovatno ste vec navikli ali ipak da kazem. vozim lagano oko 50 iza auta i u momentu kada pocinjem preticanje sa sve zmigavcem baja sa autom namota levo i isece me ko salamu, naravno da nije dao zmigavac niti pogledao u retrovizor. ja ko da sam znao,bodem kocnicu i trubim, stanem a on vraca kola u rikverc. spustim copavu ali ne silazim sa motora dok ne vidim sta hoce (ali ni ne gasim motor u slucaju da pametniji treba da popusti ;D ;D ;D) spusta baja prozor sklapa ruke i onda sledi " izvini brate nisam te video" ja mu kazem izgleda da je moj cale video tvoju kevu ranije a on opet (valjda me nije cuo od kacige) "ne, ali stvarno te nisam video, brate" . aj kad me vec nije video a i fin neki mahnem mu rukom kazem da malo pazi u buduce i odem kuci. i ovako je hladno a i ne treba mi jos jedan bratoubilacki rat. da se vratim na kameru, bilo bi lepo da je svi imamo, pa da napravimo malo takmicenje ko je sve sreo brata i ciji je najljubazniji. verujem da bi bilo dosta materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja onaj sistem koji ameri imaju u policiskom autu , ali mi skup da ga kupim . svakako bi odma kupio da mogu da nadjem neki jeftiniji a da ima mogucnost stalno da snima put je ima koliko hoces takvih situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15064 Napisano Mart 23, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan drugari na modele aviona kace neke male kamere sa memorijskim karticama. samo ne znam koliko dugo snimaju. pune se na usb i imaju pristojnu rezoluciju. mislim da su ispod 100 eura.provericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 24, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako iko treba da ima tu kameru to sam onda ja .... shta se sve meni dogadja svaki dan.... eeeeee ja se chak vishe i ne uzbudjujem.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...