Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svim bajkerima, bajkerkama i članovima foruma.

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Unazad nekoliko meseci posećujem ovaj sajt i čitam vaše tekstove o motorima i tehničkim problemima. Pošto sam od nedavno posle više godina ponovo ponosni vlasnik motora i spremam se za novu sezonu, reših da se i ja učlanim u vašu malu ali veliku zajednicu. Red je da se novi član prvo predstavi, pa to i činim. Zovem se Dejan, iz Niša sam imam 38 godina i obožavam motore. Ranijih godina u periodu nemaštine vozio sam MZ, a kasnije (99. do 2001.) Moto guzzi V-35. Sada sam vlasnik motocikla Kawasaki zr 7 s. Nestrpljivo čekam lepše dane pa da ponovo posle 8 godina zajašem novu zverku i proverim sve pohvale i mane ovog motocikla koje ste izneli u vašim diskusijama. Za početak toliko. Još jednom veliki pozdrav svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 108 postova

dobro dosao druze,lepo od tebe sto si resio da se vratis ponovo u sedlo svog ljubimca.sa srecom da se vozis,zelim ti puno kilometara i dobre voznje.ako te nekad put navede prema sapcu javni se da se vidimo.puno pozdrava

• U prolazu, 1 post

Hvala svima na srdačnoj dobrodošlici. Evo da vas obavestim da je pala i prva vožnja posle dužeg vremena i da podelim sa vama moje oduševljenje i moram da kažem jedan prelep osećaj. Pošto se tek učim ovim veštinama na forumu pokušaću da postavim sliike mog ljubimca. [/img]

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja