Dule Bajkom 1 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam saobraćajnu nezgodu u kojoj sam oštetio svoju Super Teneru ('90)... Okliznuo sam se na led i pao na desni bok! Razbio sam oklop sa desne strane i oklop oko farova, rezervoar za gorivo sam uštinuo, a i brava za startovanje je izgleda otišla u aut... To je za pošetak... Da li neko zna gde mogu da dođem do ovih delova i kako da počnem da popravljam motor??? Kome mogu da se obratim za bravu i elektriku motora? Pozdrav svima i hvala unapred na pomoći...! Dule Bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš nemaš sreće,za elektriku probaj da kontaktiraš Joška , a za ostalo ćemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dule, vazno je da si ti dobro, ma koliko ti krivo bilo radi motora. Sredice se bajk i bice voznji ove sezone, ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa crni Dule kad pre? Za plastike se obrati Brrki u Mladenovac a sto se struje tice moze svaki autoelekricar da ti pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za polovne delove probaj na ovaj broj da se informises 063 636 156. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je otisla bravica sa kljucem javni se 065/870-1266 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je otisla bravica sa kljucem javni se 065/870-1266 a ako Brka nema bocnu stranicu mislim da imam al isto od poliestera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Tenera 750 onda imam oklop za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Tenera 750 onda imam oklop za nju. Brrko, jeste, u pitanju je Tenera 750... Daj mi neki telefon da se čujemo... Pozdrav i hvala unapred, Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je otisla bravica sa kljucem javni se 065/870-1266 Ovo moramo da razjasnimo preko telefona... Zovem te... Hvala na informaciji, Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za polovne delove probaj na ovaj broj da se informises 063 636 156. O.K. Zovem još koliko danas... Tenk ju, Dule Tenerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa crni Dule kad pre? Za plastike se obrati Brrki u Mladenovac a sto se struje tice moze svaki autoelekricar da ti pomogne. Ništa me, Neške, ne pitaj... Ja još uvek ne mogu da verujem šta mi se desilo... Kad pre? Pa, na prvoj vožnji..., eto... Samo što nije bio led u pitanju... To sam napisao iz glave čim sam došao kući, jer sam želeo da zatvorim temu što pre! Radi se o tome da sam vozio na začelju kolone, brzinom od 50-60 km/h (tako mi reče tip u koga sam udario), a onda je Golf ispred mene iznenada ''nabo'' kočnicu i ''ukopao'' auto ispred mene! Ja sam reagovao, ali prekasno... Pao sam na asfalt i udario o automobil... Inače, kako su mi kasnije objasnili, neka žena koja je vozila Yuga ispred svih nas, je u jednom trenutku počela da koči da bi skrenula, ali joj nisu radila stop-svetla... Tip iza nje je to kasno primetio, počeo i on da ''pumpa'' kočnicu, ovaj ispred mene takođe i svi su se nekako zaustavili - osim mene! Ja nisam mogao i, eto... A, sve se ovo desilo na delu Ibarske posle Ljiga, ka Beogradu, na idealno pravom putu, po idealno lepom vremenu, pri idealnoj vidljivosti... Bolji uslovi nisu ni u avgustu... Sećam se da sam sekundu ranije osmotrio celu situaciju ispred mene i video da svi voze kao na polaganju za ''B'' kategoriju... Trenutak kasnije, sve je postalo prebrzo... Ako sam ikada u svom životu vozio po zakonu, e, to je bilo baš tog dana... Inače, nikad ne vozim ispod 80 km/h, pa, kakvi god uslovi na putu da su... Ja sam se dočekao na desni kuk i rame, malko se zakotrljao po prašini, i ostao... Interesantno je da me u nedelju uveče, ništa nije bolelo..., ali juče, u ponedeljak..., celo telo!!! Sinoć nisam mogao ni krevet da razmestim sam... Eto, druže moj..., tako ti je bilo... Sad mi se verovatno cela bajkerska Srbija smeje... i nisam ni želeo da ovo pominjem preko BJB, al' sam morao da pitam za delove... Tja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan NIKO ti se ne smeje bar niko normalan DESAVA se jbga( toplo preporucujem cigancicu za skidanje malera) a za makinu polako sklopice se sve bar ovde ima LJUDI koji mogu i hoce da pomognu.CUVAJ SE ZENA SA JUGICIMA I CRTICOM U PREZIMENU pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dule vazno je da je glava na ramenima, sve ostalo se sredi p.s. Ja bih ozbiljno uzeo u razmatranje to sa skidanjem malera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Tenera 750 onda imam oklop za nju. Brrko, jeste, u pitanju je Tenera 750... Daj mi neki telefon da se čujemo... Pozdrav i hvala unapred, Dule 065/8230-921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dule ne mogu ti reci koliko mi je zao i krivo sto ti se desio taj peh Ipak je dobro da si ti OK, a motor ce se vec srediti, okrpiti, ofarbati... TENERA je to. Nema jace sile na planeti ;D Drago mi je da si odabrao pravi motor i zelim ti da ti se ostvari onaj plan da obidjes planetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 26, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da se neko smeje. Dobro nije otišla ključna (jer vole), sve ostalo se leči oblogama od 'toplog trougla' ;D . Brava je rešiva za oko 50E,(cela), ovo ostalo dosta povoljno kod Brke. Dobro si prošao, brz oporavak želim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dule ne mogu ti reci koliko mi je zao i krivo sto ti se desio taj peh Ipak je dobro da si ti OK, a motor ce se vec srediti, okrpiti, ofarbati... TENERA je to. Nema jace sile na planeti ;D Drago mi je da si odabrao pravi motor i zelim ti da ti se ostvari onaj plan da obidjes planetu. Hvala Neške na lepim rečima za SILU NEBESKU...!!! ;D ;D ;D Od ovog vikenda počinjem da je popravljam... Već sam kontaktirao ljude koji su mi se javili na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i ostalima - Dexterru, lexu, TA96... Lepo je kad čovek zna da nije sam... Pozdrav momcima... P.S. Razmisliću za ono o cigančici... Nisam znao da pomaže :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, počeo sam da popravljam motorče... Izgleda da osim oklopa neće biti većih problema... Vozio sam ga ovih dana i ide kao zmaj!!! Brrka mi je upravo poslao plastike za njega, međutim, plastike nemaju žabice i nosače, a uz to moraju i da se bruse... Da li znate nekog dobrog plastičara koji bi hteo da mi postavi oklope na Teneru i da ih pripremi za farbanje??? Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Maj 6, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa Brka. Sto ti to nije uradio sve u kompletu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate nekog dobrog plastičara koji bi hteo da mi postavi oklope na Teneru i da ih pripremi za farbanje??? Pozdrav svima Ma oteraj ST kod njega i ostavi mu je da ti namontira i pripremi oklop Kako su ti ostale vitalne funkcije ST ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brrka je rekao da može i on al' da to u principu ne radi... A, i malo bi mi nezgodno bilo da cimam nekog da me vrati iz Mladenovca, pa, ponovo da me vozi da pruzmem motor... Juče sam dobio podatak za nekog tipa koji radi plastiku u Beogradu, blizu Južnog bulevara, pa, ću da ga obiđem za vikend! Od ostalog, ne radi mi stop-svetlo na nožnoj kočnici i imam jedan interesantan problem, a to je što mi je motor jako osetljiv na dodavanje ili oduzimanje gasa... Kad ga vozim pri nižim brojevima obrtaja i kada mu čak i veoma blago dodam gas, hoće da cimne...! I to poprilično... Na leru fenomenalno prati i najmanje zakretanje gasa, ali u toku vožnje voli da malo trgne... Neko mi reče da proverim gume u zadnjem točku (verovatno osovini) koje ublažavaju te udarce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Maj 8, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ili gume-ublazivaci (pokusaj da pomeras lancanik napred-nazad da vidis da li ima lufta) ili labav lanac, nema trece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa brrka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...