Jump to content

Moto Zajednica

Udes na Banjici danas popodne... (22.03.2009.)

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Malopre gledam vesti na RTS-u,kazu danas popodne na Banjici dvojca motorciklista pala sa motora tako sto su gledali u kordon policije sa svoje desne strane a vozilo ispred njih skretalo desno! Ishod dvojca momaka povredjeno od toga jedan teze!

Zna li neko nesto vise o slucaju? Ko su momci?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Zbog cega u crnoj hronici  ???

• Svrati ponekad, 349 postova

kol'ko sam ja video na snimku oni su bili blizu ivichnjaka..nemoguce da su bash preshli skroz na suprotnu stranu do ivichnjaka,onde je bash shiroka ulica...

• U prolazu, 93 postova

Danas sam prošao tamo nakon sudara. Dva crna sportska motora (jedno je bila Yamaha, drugi nisam prepoznao) su se očigledno međusobno sudarila.

Izgledalo je kao da je prvi motor skretao levo iz Crnotravkse u onu ulicu koja ide pored VMA, a Yamaha ga udarlia bočno. Ali pošto je policija već tovarila motore na pauk, moguće je da su ih premestili kako bi oslobodili saobraćaj, pa položaj u kojem sam ih video nema veze sa onim što se stvarno desilo.

Inače, izgledalo je da je udarac bio jači, na Yamahi je nedostajala cela prednja viljuška :(.

• U prolazu, 3 postova

Ja sam isto prosao tuda posle nesrece, crveni fiat panda je isao u smeru prema vma, a motori su mu isli u susret,

onda je fiat prosao sc banjica i poceo da vrsi skretanje u prvu levo. TAKO JE PRESEKAO PUT motorima koji su mu

isli u susret i zakucali se u njegova desna vrata jedan preko drugog. Ljudi cuvajte se ove situacije, i samo polako!

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Necu da kritikujem ucesnike ovog udesa, ne znam sta se desilo, ali cesto vidjam R-ove kako divljaju na zanjem kroz Neznanog junaka. Inace, u blizini se nalaze sportski centar, auto skola, obdaniste, osnovna skola i dve srednje skole, ako negde treba da se obrati paznja onda je tu. Isto tako se zalecu i vozaci automobila, ponekad cekam po deset minuta da predjem ulicu do sportskog centra, jer niko nece da stane. Cak ni kad idemo u grupi niko se ne udostoji da nas pusti. >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja