Jump to content

Moto Zajednica

Uskoro cale

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Uskoro cale's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pablo poslao sam ti mail sa konkretnim predlogom da krenemo sa flajerima koje bi delili vozacima, a koji bi detaljno ukazivali na opasnost situacije kada auto skrece u levo a motor mu dolazi u susret. Molim te pogledaj mail pablo@bjbikers.com kako bi uradili pripremu za stampu i krenuli u realizaciju.
  2. Ja sam isto prosao tuda posle nesrece, crveni fiat panda je isao u smeru prema vma, a motori su mu isli u susret, onda je fiat prosao sc banjica i poceo da vrsi skretanje u prvu levo. TAKO JE PRESEKAO PUT motorima koji su mu isli u susret i zakucali se u njegova desna vrata jedan preko drugog. Ljudi cuvajte se ove situacije, i samo polako!
  3. Danasnji udes 2 motora sa automobilom koji im je preprecio put skrecuci u levo kod SC "Banjica" me je jako potresao i nagnao da zapocnem ovu temu koju se nadam da cemo zajednikci realizovati. U mojoj firmi "Eko Zona Ada Huja" cu se potruditi da UO izglasa budzet koji bi mogao da odvoji za bilborde, TV reklame i sta jos bude osmisljeno kao akcija koju mozemo da svedemo na "PAZITE NA MOTORISTE KADA SKRECETE U LEVO". Takodje molim sve dobre ljude koji citaju ovo da u firmama ili institucijama u kojima imaju uticaj pokusaju da izglasaju budzet koji cemo izdvojiti u pomenutu svrhu. Molim BJBIKERS Upravu da koordinira ovu akciju i da napravimo sastanak na kome cemo definisati marketinski program. Smatram da mozemo puno da postignemo i mnogo da ucinimo za nase drugove, komsije, sugradjane i nase drustvo u celini ovom akcijom!
  4. Ciao svim bajkerima, i onima koji ce to da postanu. Zelim lepu i zdravu sezonu svima i puno kilometara. Ja sam inace decko sa Oxforda, najbolji student, magistar ekonomije, pa sam sracunao da ne mogu bolje da se zabavim nego da se druzim sa Vama!! Puno kilometara svima, peace!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja