TroxX 65 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu cbr 600 f pc 31(f3),godiste 1995 ,HRC Rothmans,prva farba,presao 51 000 km,vlasnik,reistrovan godinu dana,na oklopima ima 2 ogrebotinice slabo vidljive(vidi sliku) i ispod desnog prednjeg migavca je malo napukla plastika 2cm(slika),stanje motora generalno je dobro,agregat dobar,uradjen servis Motul 5100,filter ulja,vazduha,kociono ulje,svecice,ociscen i nastelovan karburator,lanac-lancanici,gume jako dobri(slike),sva 3 diska su kao novi,nov akumulator,imam i par klipova cim provalim kako se postavljaju stavljam ih.Cena je 2550 evra motor se nalazi u Sapcu(nikakve zamene,doplate i slicno samo prodaja). Dragan 063 72 54 199 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan You tube: http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=SerbianTroxX&aq=f Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan bata Dragance preteraj ga kod mene da se druzi sa ovim mojima sto stoje kao spomenici.nek se druze kad ih niko nece ni po ovim cenama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ih niko nece nego niko nema pare vidite i sami na forumu kad je prodat motor za kes. Samo po neka trampa i to je to. I ja sam u istom sosu kao i vi!!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock,motor prodat clanu foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...