mixa 1036 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kao što smo imali prilike da vidimo u ove dvije trke, WSBK šampionat je pun jakih motora, timova i vozača, pa je potrebno pored sreće dosta toga da bi se tu moglo ugurati među prve. Novorođenče u SBK svijetu BMW Motorrad Motosport već u prve dvije trke uspjeva nekako da se izbori za svoje mjesto među svim tim iskusnim ekipama iako kreću bukvalno od nule. Iako će još morati da porade da bi se po ovim novim Superpol pravilima ugurali među prve, ali ipak oba vozača Ruben Xaus i Troy Corser su ugrabili sigurne bodove na svakoj trci. A mogu se i podičiti da su u tri od četiri trke završili među prvih deset. Čika Troy Corser koji se navozao i navozao u svojoj dosadašnjoj karijeri je krotio Ducati, Aprilia, Petronas, Suzuki i Yamahu, pa eto dođe na red i Bavarac BMW S 1000RR, o kome kaže. “Trenutno smo kratki za nekih pola sekunde, i ako bi smo nekako mogli da to popravimo siguran sam da bi bili konkurentni. Sigurno nam ne ide u prilog to što krećemo iz četvrtog reda,a to znači kao na primjer u Qataru da izgubite dragocjeno vrijeme u prvom krugu i kasnije čitava trka se svodi na sustizanje. Dva puta stići u prvih deset je sigurno više nego što sam očekivao prije početka sezone,ali pokazali smo da ovaj motor ima potencijala.” Završio je Corser Njegov klubski kolega, još jedan iskusan vuk Ruben Xaus kaže: “ Veoma sam srećan sa dosadašnjim trkama, ali takođe predstoji nam mnogo posla za uraditi. Mislim da smo Troy i ja obavili odličan posao. Veoma sam zadovoljan sa drugim vikendom, jer sam bio bliže vodećim, nego prvog vikenda.” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam juce i mogu reci , bez obzira na licne favorite, da je bilo jako zanimljivo.Najvise iz razloga sto sada ima vise proizvodjaca iz evrope. BMW me je prijatno iznenadio i drago mi je zbog toga . PS. Bilo je lepo gledati Honde kako piche u paru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan PPa nisam bas siguran da ljudi iz BMW-a iskreno misli tako, bili su mnogo sigurniji i samouvereniji, pre pocetka sezonne. Aprilija je pricala kontra ne nesto ne valja te mozda se povuku,... A kad su poceli, vidimo da ni oni nisu bili iskreni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam BMW u prvoj sezoni ima cilj da zavrsi sve trke, da prikupi sto vise informacija i ako moze da se uvali u prvih deset. Sljedeca godina da bude za malo ozbiljnije rezultate, a trece godine u SBK da konkurisu za sam vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan "Die beste,die beste".Velike svetske auto-moto kuce se povlace iz sveta sporta,a BMW punim gasom napred u novu avanturu.Ocigledno im ne fali sredstava i entuzijazma.Uz to,angazovali su vrhuske "jahace" kojima nikako ne nedostaje srca i drugih "atributa".Sasvim sigurno uspesan recept da iz trke u trku budu sve bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 21, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa Svaba je to, gdje oni da dopuste da se obrukaju. Mislim da imaju kesa, da mogu Apriliu da kupe za mekinje, a time mogu i da "stimulisu " sve koji rade na projektu, a jos kad nasadite u sedlo Rubena i Troya tate ovoga zanata da pristanu razvijati model, za sta su ne sumnjam adekvatno placeni, napredak je zagarantovan. Ko zna, mozda ih do kraja sezone vidimo na podijumu, nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam juce gde si gledao?na internetu ili neki strani tv?ima li negde na nasoj tv?.....poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam juce gde si gledao?na internetu ili neki strani tv?ima li negde na nasoj tv?.....poz Motors TV na Totalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jebiga nemam motors tv...cuo sam da se nece ici na eurosportu pa sad cujem da ide ali prenos sa zakasnjenjem od jedan dan,sto meni ne smeta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 22, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Imate na www.worldsbk.com snimke obje trke i superpole, ma sve, free. Ko ima solidnu vezu, nece imati problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...