ghostvs 8 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, treba mi pomoc. Zna li neko da li se na ovom motoru ispod rezervoara nalazi jedna guma koja sluzi kao izolacija i smanjuje buku i vibracije. Majstor je primetio da na mom motoru taj deo nedostaje, od tad pokusavam da ga nadjem ali gde god sam se raspitao niko ne zna da taj deo postoji. Meni se cini da sam na jednom servisu mog motora video tu gumu koja je oko pola metra u duzini i kaci se nekim metalnim zabicama i ide tacno ispod rezervoara. Sad posle ovoliko trazenja ni ja vise nisam siguran da li je taj deo postojao. Ako neko zna nesto vise o ovome molim ga da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Mart 19, 2009 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motociklu (Hondi) postoji,nije gumen vec mislim da je od azbesta i debljine oko 1 cm.Verujem da je tu postavljen kako bi sprecio prekomerno zagrevanje goriva... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jel se nalazi na rezervaru ili na okviru tj na rami ? mislim da bi ti trebao biti na rami tako da ti smanji vibracije i rondanje metala o metal ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Znam samo da bi trebalo da se nalazi ispod samog rezervoara i da ide preko poklopca ventila, tako mi je rekao majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Mart 19, 2009 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na rezervoaru odozdole,ispod te zastite obicno idu i kablovi meraca goriva... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Mart 19, 2009 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda na cbr-u,kaci se metalnim zakackama sa donje strane rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...