Jump to content

Moto Zajednica

krsevi po garazi..

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

skupljate li krseve po garazi,kao sto neki od nas skupljaju,,po dvoristu,,mozda mozemo da nadjemo sta kome fali ,mozda neko ima nesto viska,mozda ja nesto imam viska, :) :) :)evo malko slicica nekog loma,mozda znate nekog ko ima slican krs i lom,ili nesto sto je ok,a i malo slicica lepih motorica nije na odmet,znam i ja po nekog ko ima sve i svasta,pa eto,mozda se nadje nesto sto meni fali,sto vama fali.... :) :)

sve sto vas zanima tu smo,mada i mene zanima dosta starih vozila,sto auta sto motora...

evo ga opel gt..da napomenem nije sve bas moje,ali tu smo ljubitelji starih motora i auta...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Ovaj GT je exstra masina, rado bi posedovao jedan, jel nas ili divljak

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Da nemas slucajno i ARAN ;D

bas ako te zanima IMAM i ispravan je,ceo dan tufce sa kilo nafte  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

jes da onaj zamajac nije naivan al ajd sad.. ;) ;) ;)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

moj matori je auto limar tako da ima krsa koliko hoces ...trenutno ono sto mi najvise bode oci su dve zadnje polustranice i gepek vrata od golfa 3.....ako nekom treba nek se javi napravicemo korektnu cenu samo da mi se to iznese iz dvorista

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Da nemas negde zadnje desno svetlo za Merc W123, prednji desni migavac i zadnju desnu lajsnu kao i lajsnu od poklopca prtljaznika?

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Da nemas negde zadnje desno svetlo za Merc W123, prednji desni migavac i zadnju desnu lajsnu kao i lajsnu od poklopca prtljaznika?

au za ovo cu morati da se popnem na tavan....

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

interesuje me da li neko zna gde moze da se nadje FIAT128 sport cupe  1100ccm ili 1300 ccm  imao sam jedan takav  1992 g  bio je  kao lutka  1976g a isao je 170km/h  nije bitno da li ima motor i menjac  a moze samo skoljka posto cu ubaciti  od nekog novijeg  FIAT-a motor i manjac............

post-5743-12879025342329_thumb.jpg

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Da nemas slucajno i ARAN ;D

bas ako te zanima IMAM i ispravan je,ceo dan tufce sa kilo nafte  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

jes da onaj zamajac nije naivan al ajd sad.. ;) ;) ;)

A el te zanima jos jedan, ima kod mene u selu. Kupljeno sve za generalnu samo da se sklopi.

• U prolazu, 19 postova

interesuje me da li neko zna gde moze da se nadje FIAT128 sport cupe   1100ccm ili 1300 ccm  imao sam jedan takav  1992 g  bio je  kao lutka  1976g a isao je 170km/h  nije bitno da li ima motor i menjac  a moze samo skoljka posto cu ubaciti  od nekog novijeg  FIAT-a motor i manjac............

Prelep automobil. Imao je i moj otac ovakvog fiata do 1991/2 ali ga je prodao za bezicni telefon i 100 DM!!!!Sad mi dodje da se ubijem... nema nigde takvog, trazio sam godinu dana...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja