Charuga 769 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put sam uzeo PROBIKER cizme i promasio velicinu....kada sam resio da uzmem veci broj zapadnu mi za oko 10 eura skuplje....resih da ih kupim pa sta bude....dakle Sekula poslao...jutros stigle...br.43 (ja nosim 42) lezi fenomenalno na nozi....nisu tvrde kao PROBIKER i vidim da su mnogo udobnije za hodanje.....videcemo kako ce se dalje pokazati u eksploataciji...ali sa obzirom na cenu 49,95...o tome se ni ne sekiram puno...nek traju koliko budu mogle mada nevidim razlog u izradi da bi mogle da "riknu" brzo. Dakle za one koje interesuje oprema po "povoljnim cenama" a nisu imali prilike da dodju u kontakt sa njima....PREPORUCUJEM. p.s. Vidim da imaju i etiketu sa preporukama iz testa MOTORRAD casopisa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na "oko" su lepe A treća sreća? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Charuga! Dali to znaci da ako neko zeli da kupi takve cizme mora da naruci broj vece dabi mu odgovarale?? Pozzz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poucen iskustvom narucio br. vece i pogodio....mada ima i drugacijih iskustava ovde sa foruma da ljudima odgovara njihov broj....sto sam napisao je subjektivno...nemogu garantovati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u fazi kupovine istih takvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čudno da ih ja nisam primetio kad sam kupovao.Izgledaju mi bolje od Probiker-ki, a mala razlika u ceni.Trebalo bi da otvorimo temu sa ovakvom opremom iz Louisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...