TT600 175 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde se moze kupiti ili poruciti vizir za FM kacigu ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Rajko, Kragujevac. Mislim da je bilo oko 2.500 RSD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali rajko ih nema vise-od njega sam i kupio kacigu pre 2 god. i jako mi je prirasla srcu ( glavi) zato bi i voleo da je malo obnovim, ali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 20, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Meni je poslednji put rekao da ih ima gomilu u delovima, ako je Radikal model u pitanje. Ako ih on nema, namučićeš se da nadješ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 20, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan aj jedno pitanje...nije prozivanje ili zajebavanje - ozbiljno... Da li je to FM u nazivu ustvari kaciga sa radiom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, to je neka Italijanska marka, a kacige su im jako kvalitetne a bile su pristupacne cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 21, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Aha...hvala za info...i sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...