Bigneda 32 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...interesuje li nekoga da se dovezu gume koje su vozene na stazi, to su uglavnom vrhunske gume nove ali potrosene na nekom treningu ili slicnom uglavnom sto sam do sada vidjao bile su na oko 30-50% potrosenosti, drugari iz tih krajeva prelaze sa njima od 5-10k ulicne voznje sa muskim gasom cene bi bile od 100-150eu za set od 2 komada prednje i zadnje, ja planiram sebi naruciti par setova za sezonu pa me interesuje ima li jos zainteresovanih da se malo smanje troskovi transporta ovako recimo izgledaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam, pocetkom prosle godine sam imao slik gumu, ne mogu da se setim oznake ali znam da je bila Metzeler, na R1 2003 i imam samo reci hvale. Svi su mi pricali gde ces slik, ovo-ono, ne valja za voznju, kisu itd medjutim meni se pokazala fantasticno. Brzo se grejala za voznju, po kisi nisam imao problema jer po kisi svejedno ne moze da se vozi brzo kao po suvom, e jedini problem je sto je guma istrajala oko 1500km muske voznje a sa njom je bila vozena jedna trka pa mi je malo nejasno kako neko istera 5000 do 10 000km muske voznje sa takvom gumom. Pogotovo sto je meni nova guma trajala 5-5500km na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6129 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od smese. Medijum, soft... Posto ne znas oznaku, ostace tajna . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Bolje dodati jos pa uzeti nove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 18, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ove gume sa Grobnika se kod nas prodaju po 15-20€ po komadu ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan I po meni je mnogo para 100-150e za te gume... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan ...interesuje li nekoga da se dovezu gume koje su vozene na stazi, to su uglavnom vrhunske gume nove ali potrosene na nekom treningu ili slicnom uglavnom sto sam do sada vidjao bile su na oko 30-50% potrosenosti, drugari iz tih krajeva prelaze sa njima od 5-10k ulicne voznje sa muskim gasom cene bi bile od 100-150eu za set od 2 komada prednje i zadnje, ja planiram sebi naruciti par setova za sezonu pa me interesuje ima li jos zainteresovanih da se malo smanje troskovi transporta ovako recimo izgledaju... odakle ti da se prelazi 5 tkm i vise ? ja na sliku nemogu vise od 4 t km preci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan I po meni je mnogo para 100-150e za te gume... Jeste mnogo a i dosta su potrosene da bi sa njima moglo da se predje 10000 km.Jos malo novca i dobijas novi set Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 19, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre da daješ tolike pare za ovakve raspad gume. Aj prednja još i nekako, ali zadnja je za bacanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3075 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je to opcija, nije bolje dodati jos toliko za nove gume kad su gume sa staze jos uvek upotrebljive ali cena stvarno mora dole... Od 50 do max.100eur za extra par. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ko se vec odlucuje za kombinaciju polovnih guma ima mnogo bolje varijante od ove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ove gume sa Grobnika se kod nas prodaju po 15-20€ po komadu ??? ...jel mozes da nabavis 10 setova za te pare uzeo bi sigurno, ja organizujem prevoz !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 19, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ove gume sa Grobnika se kod nas prodaju po 15-20€ po komadu ??? ...jel mozes da nabavis 10 setova za te pare uzeo bi sigurno, ja organizujem prevoz !? mogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan a to koliko se prelazi ne znam iz licnog iskustva jos uvek, lepo sam napisao da drugi prelaze toliko ! ...to da nekom nove gume traju 4 hiljade ulicne voznje a jednako su pojedene jos nisam video !!! ...gde u srbiji imaju da se nadju nove gume vrhunskog kvaliteta i za koje pare ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ove gume sa Grobnika se kod nas prodaju po 15-20€ po komadu ??? ...jel mozes da nabavis 10 setova za te pare uzeo bi sigurno, ja organizujem prevoz !? mogu ...jel mozes da mi posaljes na PM model, godiste i sliku kako izgledaju i gde bi to trebalo da se pokupi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ove gume sa Grobnika se kod nas prodaju po 15-20€ po komadu ??? Ovo i jeste realna cena za gume u ovakvom stanju...150 Eura je da se neko DEBELO ugradi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ove gume sa Grobnika se kod nas prodaju po 15-20€ po komadu ??? ...jel mozes da nabavis 10 setova za te pare uzeo bi sigurno, ja organizujem prevoz !? mogu ...jel mozes da mi posaljes na PM model, godiste i sliku kako izgledaju i gde bi to trebalo da se pokupi ? a jel mozes ti nama da kazes model i godiste guma koje bi nam doneo za 150 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan prednja Dragon SuperCorsa Pro, zadnja Diablo Super Corsa, proizvodnja kraj 2008 ! ...pokusacu ovih dana preko kontakta od Sase Umag da vidim koliko bi bile gume sa te strane pa ako uspem da se dogovorim i organizujem prevoz bice izgleda 'dosta' povoljnije ! ...ako se budu placale oko 50eu po paru ne bi trebalo da izadju vise od 60-70eu kod nas, uglavnom javicu sta sam uradio ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan a jel mozes ti nama da kazes model i godiste guma koje bi nam doneo za 150 evra napisao podatke za one sa slike posto si prvo to trazio, te je uzeo drugar za sebe ! a sad odgovor za izmenjeni post nemam, jer ne znam sta se konkretno nudi interesovalo me je misljenje i zainteresovanost prve cene koje sam dobio bile su od 80-120eu za set bez prevoza a za prevoz oko 50tak eu za nekih 5 kompleta ...posto sam ja hteo da uzmem 2 seta odgovaralo bi mi da se popuni bar cifra od 5 komploeta zbog cene transporta koja je ista za 2-5 kompleta ! ...da neko ne shvati pogresno nije mi namera da prodajem te gume vec da sebi obezbedim sto jeftinije par kompleta za sezonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan a jel mozes ti nama da kazes model i godiste guma koje bi nam doneo za 150 evra napisao podatke za one sa slike posto si prvo to trazio, te je uzeo drugar za sebe ! a sad odgovor za izmenjeni post nemam, jer ne znam sta se konkretno nudi interesovalo me je misljenje i zainteresovanost prve cene koje sam dobio bile su od 80-120eu za set bez prevoza a za prevoz oko 50tak eu za nekih 5 kompleta ...posto sam ja hteo da uzmem 2 seta odgovaralo bi mi da se popuni bar cifra od 5 komploeta zbog cene transporta koja je ista za 2-5 kompleta ! ...da neko ne shvati pogresno nije mi namera da prodajem te gume vec da sebi obezbedim sto jeftinije par kompleta za sezonu najjednostavnije ti je da kada su ti neki treninzi (pogotovo kada stranci dolaze) sjednes u kola i pravac rijeka. oni ti takve gume kao sto ti kolega hoce prodati za bijesne pare BACAJU U KONTEJNER i ti ih fino mozes pokupit djabe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako uspeš nešto da organizuješ preko saše javi. inače čuo sam da vulkanizeri na gribnuku znaju da probuše gumu jer ih mrzi da odvijaju ventil pa mora da se čepuje. to sam čuo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...