Firestarter 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neki organ tipa bubreg ili neki bez kojeg mogu da zivim? Mnogo, MNOGO lep motor! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 8, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan JIMMY cuvaj ortake, a Firestarter cuvaj organe, nikad ne znas koliko ti prijatelji i organi znace dok te ne izdaju, pogotovo kad te izda "organ" za kog si mislio da ti je najbolji drug. Ne daj boze, i bol dusevni i bruka....... ;D ;D ;D ! Mnogo hvala na lepim recima i duhovitim opaskama ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan PONUDA ZA HARLEY JOS VAZI. MISLIM DA JE TO JEDINO RESENJE. POZZZ,,, D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan MISLIM DA CU OVO JA DA VOZIM. POZ..D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 14, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pametan izbor ! Pazi,.....nove gume, nov lanac sa lancanicima, uradjen servis, registracija, nek' sabira ko voli, ali to su veljike pare koje treba da ulozis u motor kad ga kupis, a ovde je samo sedi , vozi i nista ne diraj.....a ulaganje samo u gorivo. Bogami, bas pametan izbor ! ( moram malo vodu na svoju vodenicu, srpski je to ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam video, provozao motor je kao puska ali se nismo dogovorili sto se tice zamene. Preporuka za svakog ko ja pametan i ima para ili vec sta.... Motor je sedi i vozi. POZ....D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 16, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ! Lako bi se mi dogovorili da se situacija nije samo dan ranije izmenila. Inace, ti si jedini koji je dosao da vidi motor od kad sam oglasio da ga prodajem, tako da si mi sada postao" glavni svedok odbrane" i ako nekoga nesto interesuje, a sumnja u moju iskrenost kao prodavca, neka se tebi obrate :D :D !!!! I da znas, zao mi je sto stvarno nisam u situaciji da se iskombinujemo za Harley-a, ali mi je drago sto sam upoznao tako korektnog, fer i postenog bajkera, pozdrav i ....sve najbolje !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam zainteresovan da dovedem kuma preko vikenda da to pogleda ako je stvarno moguća normalna i prikladna zamena da svi budu zadovoljni. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo takva zamena i dolazi u obzir, bilo da je zamena za Evre, motor, kola....ali samo da smo svi zadovoljni, pa svi se ovde znamo, meni svi znate i kucu i skolu, i bradu i celavu glavu, ja zelim da se jos dugo druzim sa svima i nemam namere nikoga da varam, a nadam se da i drugi nemaju takve namere, tako da tu treba "samo malo dobre volje da se deca zadovolje" i eto ....tu sam, samo se javite, telefon imate, pa se vidimo. Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko brate . jel te zanima bandit 600 95 god . + doplata od 2500 e. odma da ne gledamo fazera , posto idemo na kartu poverenja. nemamo vise parica.motor je od bandita kg . sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Juče ga gledao i danas idem ponovo Možda bude razloga za slavlje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kum se nešto nećka, sviđa mu se motor ali mu se ne rastaje od motor čiji je on prvi vlasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 29, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece moja tetka :" Ko zna zasto je to dobro ? " Kum je samo gledao motor, pa mu se svideo, ali i njegov je nov, lep, pa mu je to nekako slicno, ali ako se provoza do mene jos jednom i proba motor, onda bi mogao mnogo objektivnje da razmislja i da sa vise cinjenica donese bolju odluku, ma kakva ona bila. U svakom slucaju veliki pozdrav i za tebe i za kuma ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1680 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodaj taj motor za pare Jasminko, sta cekas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 29, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, nisam se odmah setio, ali kako stvari stoje, izgleda da cu morati bas tako da uradim :D :D ! Hvala komsija ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MURICAMALA 0 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pricao mi je prijatelj o ovom motoru vozio ga je i tvrdi da je tehnicki za 10. Jedina mana je sto je ovde sve puklo i svi su bez kinte ili su se stisli za pare. Puno srece sa prodajom. Verujem tom mom prijatelju pa ga zelim preporuciti svakom. 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan stigao sam prijatelju javljam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan ................................................................................................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...