jasminko VIR 1487 Napisano Mart 17, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam trenutno dva motora, Dragstar 1100 i ovog, gore pomenutog, mnogo je to na ovu krizu, jedan mora da ide u tudje ruke. Meni je skoro svejedno koji, ali mislim da cu ovaj lakse prodati, pa njega oglasavam. Ja sam vlasnik, registrovan na mom imenu, BG table, Motor je 2003 godiste, uvezen prosle godine. Nove novcijate i prednja i zadnja guma. Novi lanac i lancanici. Uradjen osnovni servis, tako da nema sta da se pipne oko njega, samo sedi i vozi. Registrovan pre desetak dana, znaci do marta 2010. Ima dosta opreme, Alarm, Ralica, Bocni koferi Krauzer, sa nosacima, koji se montiraju i demontiraju za 5 minuta, pa ih nemam na svim slikama. Zadnji kofer Givi 46 litara. Ako se setim jos necega dopisacu, za sada toliko. Slike su malo losijeg kvaliteta jer sam ih slikao sa vga kamerom da bi mogao lakse da ih postavim na sajt. Cena je fiksna 5800 eura. Mozda moze i neka razumna zamena, otkud znam ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1680 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ludilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je motor extra ! Nemam reci... Sve pohvale za vlasnika ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Mart 19, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan ....a moze i bez kofera......, 400 eura manje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Mart 24, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, da vratimo oglas sa 6 (seste) strane i da, ako neko nije imao priliku da vidi da se motorce prodaje ovim putem bude obavesten. Motor sam oglasio vise zbog kupovine one Charugine Afrike, ali ako ima neko nesto slicno ( slicno ili isto kao Afrika ), malo manje agresivnije od ovoga , a malo vise za opusteniju svakodnevnu upotrebu, tu sam za dogovor. Evo jos jedna slicica, da raspali zelje i mastu :o : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Mart 29, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, telefon 063-230-710. Ne bih prodavao odvojeno nista od dodatne oprema, cak bih radije prodao sam motor bez npr. kofera, jer oni ce mi trebati za bilo koji drugi motor. Inace motor je neuporedivo bolji i mocniji u zivo nego na slikama, velik, snazan a izuzetno upravljiv i za put i za krivinu i za grad. Moja zamerka je sto mu je sediste visoko 820 cm, pa se ne osecam bas stabilno u mestu, i to sto se bojim samog sebe na ovako ludom motoru, vuce me da se igram sa njim, a sa njim igrati se nije preporucljivo ( bar ne ljudima preko 50 godina ) ali je pravo uzivanje, tako da bih ga radije ZAMENIO za neki PUTNI ENDURO . POZDRAV !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor lepo izgleda, stta sto moras da g prodas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Mart 31, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motor lepo izgleda, stta sto moras da g prodas. Hvala bogu, ne mora se, bar za sada ! Nego je valjda u pitanju ta vecita potraga za necim sto bi ono bas, bas, bilo idealno . Pa sad tu treba uzeti u obzir visinu, tezinu, snagu, potrebe, karakter, temperament vozaca..... a tek ono, kako koji uzmem, ma cini mi se da bi mi e bas onaj tamo neki bio, ono bas, kampletno za mene... i tako nekako cini mi se da cu mnogo pre otici u penziju nego sto cu naci onaj idealni.. Pozdrav i Hvala na komplimentu za motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznija stavka je.....................koliko je presao? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 1, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam, 38800 km. Taman dovoljno iskusan, nije ono nov, pa jos nista ne zna :D ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Videh Jasminkov motor prosle nedelje na voznji, jako lepa masina! sve pohvale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor, ostao sam bez teksta!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 6, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lep, lep, bas lep ! Sediste udobno, dobra zastita od vetra, lep polozaj za volanom, a masina od R1 od 143 KS ispod tebe. Sve sto zamislis, ostvarivo je sa njim. Nove gume, lanac, upravo registrovan, ........... i sve to za 5200 eura.......Normalno bez kofera ! A moze i zamena... ..! idealna prilika ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najlepsih motora koje sam ikad video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko i njegov stari dobro poznati kofer, Sve moze al kofer nedam ni pod razno !!! BTW motor je extra kao i svaki do sada iz Jasminkove ergele.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 19, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ziv, zdrav...... ...................pa da vas bas na Uskrs podsetim da i dalje prodajem Fazera, mozda ce mi bas to biti talicno ! Sto rece ZeIksEr, motor dajem al' kofer ne dajem ! Ali svaki dogovor je moguc, sa pametnim covekom se lako sve dogovori....... Da opet ponovim MOZE ZAMENA. A evo jos jedne slike motora od 143 ks , a slika sedista govori koliko je udoban i dobar za put !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo jasminko. kupio sam u trionu nosac kofera . nego da te pitam dali te zanima zamena za bandita 600 s , 2001 god. ima ga moj drugar iz kragujevca , i resava da ga zameni za jaci motor , a ja navijam da uzme fazera 1000 da moj konj dobije drugara. pozdrav pa se cujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 21, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja pocinjem da navijam za tebe da ga ubedis ;D ;D ;D ! Drago mi je da si zavrsio to za nosac, a jos mi je draze sto se za Fazera interesuje neko ko zna o cemu se tu zapravo radi. Cujemo se !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za jednog lepog tdm 2001 ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 22, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Moze ! Moze, moze, molim moze, navali narode, jos malo pa nestalo ! ( ovako kod mene na vasaru uzvikuju dok reklamiraju robu) Stvarno sam dobio dosta lepih ponuda za zamenu,i stvarno sam vam zahvalan, jedina mana je to sto ja kazem:" MOZE !", i stvarno mislim, moze ,nije problem, hajde da probamo da se dogovorimo, ali eto do sada niko nije dosao, doterao svoj motor, pogledao dobro Fazera, ja pregledao njegov motocikl, pa da pokusamo da se dogovorimo. Ne, sve se zavrsi na tome, jel moze zamena za" to i to", ja kazem moze, i tako to ostane...., idemo dalje, cekamo novu ponudu :D :D ! Moze !!! ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Sad mozgam. Moze li da ti dam ortaka za taj motor hehehe ne wozim nista slicno owome ali owaj twoj mi se swiidja. swe pohwale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze ako dolazis na sajam u NS javi se da razgledamo i dogovaramo.0646170126 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR IZGLEDA FANTASTICNO SRETNO SA PRODAJOM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 29, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, vi ste mene skroz - naskroz zaboravili ! Eto, i dalje atraktivno,.. pardon, aktivno, .. ne,.... aktuelno !!! Nisam stigao da dodjem u N.S., bi nekog posla...i ne stigoh. Hvala puno na pohvalama u vezi motora, ali voleo bih da te pohvale neko iskaze u evropskim zelenkastim novcanicama ;D ;D ;D ! Pre nekih mozda godinu i vise dana, jedan od vrlo zasluznih urednika ovoga foruma, prodavao motor i u svojoj brzopletosti zalepio ga na vrh prve strane i izazvao negodovanje kod okoline, a i sam brzo shvatio da to nije u redu pa odlepio sam svoj oglas, tako da mi na forumu i dalje nismo izabrali, bar kolko ja znam, nekoga ko odredjuje koji bi motor zasluzio da se proda pre nekog drugog. Ja bih voleo da tako i ostane. Fala na paznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 7, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno . Moze i zamena za automobil pogodan za Auto skolu, npr Punto, Corsa, pezo 206 i slicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...