Popsy 2907 Napisano April 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to je priprema za novi srpski brend ;D ;D ;D Welcome to Serbia, Enduro Land kakav Dakar ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @Vuk HM Nažalost prijava rupa je moguća samo za područje koje pokriva ''Beograd put'' i što me posebno raduje je to da stvarno izlaze i popravljaju rupe u roku od par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 13, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ok, izvinjavam se za OFF (road)... jednostavno sam bio revoltiran kako je stanje tamo a što je neverovatno, kola su im sva nova, Mercedesi slonovi, BMW samo iznad serije 3, Audiji, Golfovi 5-ice, što kaže jedan lokalac, ka da koštaju 20e... da se vratim na temu, ima udubljenje asfalta u vidu rupe u levoj traci Omladinskih brigada kad se prođe Idea prema opštini NBgd, negde kod Mercedesa, nije naivna uopšte a ne vidi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam gledao na Beogradskom programu da gradjani mogu prijaviti rupe na asfaltu na telefon JKP ''Beograd put'' 011/ 381 81 01 , s'obzirom da nam ulice po BG-u izgledaju ko da su tenkovi po nima išli mislim da nije problem da se okrene tel. i prijavi po neka rupa koja nas motoriste posebno ugrožava. Ja sam sad zvao i popričao sa njubaznom operaterkom koja je rekla da ću biti obavešten kada će se rupa popraviti i još mi je rekla da ovo nije samo reda radi već da ozbiljno reaguju na primedbe gradjana i brzo izlaze na teren. Tako da ljudi zovite i prijavljujte rupe da bar sa tog aspekta budemo malo bezbedniji u saobraćaju Kako naci kontakt telefon za Nis,ovde ima vise rupa nego u bilo kom selu...zato su nam felge krive i dolazi do nesreca redovno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Na netu sam našao da ulice po nišu održava JKP ''MEDIANA'' Niš, a ovo su kontakti njihovog call centra (Info centar-tel./fax: 018/528-880) (Call center -tel: 0700 123 123 opcija 244) e-mail: market@jkpmediananis.co.yu ;kservis@jkpmediananis.co.yu okreni, vidi raspitaj se pa javi da i ostali mogu da prijavljuju ako postoji ta mogućnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 24, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam išao u Zemun i kolim uleteo u kanal koji je širok celu širinu desne trake i dugačak jedno metar... Nalazi se kod Industrije Obuća, čim se izađe iz krivine ako se ide od starog Merkatora ka Poljoprivrednom faxu... Nisam bio 2 dana, valjda su je zatvorili, veoma opasno za bajkere, pogotovo ako idu brže.., :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 24, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja tuda prolazio al' iz Zemuna po onom pljusku pre 2 dana, moja traka je bila u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazku u tunel na Zelenom vencu kad se ide od Trga Republike desno ima ogromna rupa na sred trake za malo da se stropostam sinoc! Vodite racuna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan to je priprema za novi srpski brend ;D ;D ;D Welcome to Serbia, Enduro Land kakav Dakar ;D ;D ;D Posle me drugari pitaju sto jurim endura da kupim a ne ostanem na sport touringu hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazku u tunel na Zelenom vencu kad se ide od Trga Republike desno ima ogromna rupa na sred trake za malo da se stropostam sinoc! Vodite racuna! Ja je vidio neki dan i što je još gore - prekjuče ujutro je pogodim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sve je ok cim pises =)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Zakrpili su je u međuvremenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 9, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć, idem kod drugara na Dorćol i imao sam šta da vidim... skrećem od Patrijaršije u Tadeuša Košćuška, sa leve strane radovi, digli šine od tramvaja, penjem se gore i odjednom presečen kanal preko celog puta, jedno 30cm širine, popunjen šljunkom kojeg je još malo ostalo, sve je van tog kanala... Nigde nekakav znak da ima rupa i sl... posle ne znam koliko desetina metara još jedan kanal, isto stanje samo malo popunjenije šljunkom ali slabije uočljivo, na 2. semaforu ponovo i kad se spušta na dole posle još jedan kanal, naravno opet neobeležen i opet nepopunjen jer su kamenčići svud okolo... Da napomenem da kamenčića ima po celoj dužini puta u susednoj traci koja je pored izvađenih šina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam i ja sinoc od Zoo-vrta do patrijarsije, rupa i sljunka koliko hoces, cuvajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JEDNA VELIKA LAŽ ZA GRAĐANSTVO ! Juče po jedno deseti put sam zvao za moju ulicu G.venac ,a sva zvanja traju već 4 meseca i ništa ,na pešačkom čak fali poklopac a tuda deca idu u školu , ne jebu ništa . Dobio sam objašnjenje kako Direkcija za puteve treba da im da dozvolu , pa zato plaćamo uz registraciju dažbinu za putarinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da zovem da ima javim gde su rupe? ej cao beograd pute, rupe su na svakih 20m u svakoj ulici u gradu nema na cemu. Na ulazku u tunel na Zelenom vencu kad se ide od Trga Republike desno ima ogromna rupa na sred trake za malo da se stropostam sinoc! Vodite racuna! hahah sad si me zbunio, jel na zelenjaku ili gore kod nusiceve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 11, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam i ja sinoc od Zoo-vrta do patrijarsije, rupa i sljunka koliko hoces, cuvajte se! Asfaltirali su rupe!!! Sinoć prošao... ima još malo sitnog kamenja ali ovih dana će kiša pa će i to nestati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali rupama mi endurasi ih bas volimo??????????? salim se pre nekog vremena zvoni meni fiksni telefon i ja se javim i neka ljubazna cura trazi mog matorog ja kazem da nije tu a ona mi kaze znate hteli smo da vem se zahvalimo sto ste nam ukazali na " rupu " u ulici...bla..bla...i da je ona okrpljena Ja nisam verovao i ja pitam matorog i on kaze da je prijavio " rupu " i stvarno su bili brzi......znaci mogu ako hoce a ako nekoga zanima broj za N.S. mogu ga saznati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali rupama mi endurasi ih bas volimo??????????? salim se pre nekog vremena zvoni meni fiksni telefon i ja se javim i neka ljubazna cura trazi mog matorog ja kazem da nije tu a ona mi kaze znate hteli smo da vem se zahvalimo sto ste nam ukazali na " rupu " u ulici...bla..bla...i da je ona okrpljena Ja nisam verovao i ja pitam matorog i on kaze da je prijavio " rupu " i stvarno su bili brzi......znaci mogu ako hoce a ako nekoga zanima broj za N.S. mogu ga saznati..... Pa saznaj broj naravno, a ja ću ga ubaciti u prvi post da mogu ljudi da vide kad otvore temu, svakako bi bilo dobro da se ljudi raspitaju i u svojim opštinama da li postoje i koji su brojevi za prijavljivanje rupa na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan 021 6313 599 JKP PUT radnim danom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da su mi pokopali izjavu ! Mada zadnje kad sam zvao ne da sam samo pizdeo nego sam i urlao preko telefona i jednima i drugima . Ali evo juče isekoše asvalt ,a danas raskopali i već izbetonirali sad valjda još asvalt da stave. Dali sve kod nas mora da se završi sa 100 poziva i dranjem i prozivanjem , da dok im ne spomeneš da to sve finansira od našeg poreza i dažbina kroz registraciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keke 2 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 36 postova Motocikl: Kymco super 8 125 Prijavi odgovor kao problematičan 021 6313 599 JKP PUT radnim danom Je l' aktuelan ovaj broj još uvek? I ostali iz teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...