grubijan 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan treba mi onaj drzac za kacigu , sta se stavlja na rep, kao "mreza" izgleda, ne znam kako se to zove, ako moze neko da mi kaze gde ima da se kupi u bg i kako se to ustvari zove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zove se mreza ili mrezica.. ;D ;D ima u skoro svakoj radnjimotociklistichke opreme.. koshta oko 800 din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zove se mrežica za prtljag, a ima je kod Jasminka mislim da je bila oko 600din + 10%popusta za BJB članove http://www.bjbikers.com/motottim/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grubijan 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e hvala drugari, oticicu da kupim, nego bio me blam da kazem samo mrezica, mislo sam da ima neki specijalan naziv, sad sam se opismenio malo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...