Dzo 5 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, treba da kupim nov motor i ne mogu da se odlucim izmedju dva modela Yamaha FZ6N SP2 i Kawasaki ER6N. Yamaha mi se vise svidja od kawasakija ali je i 750e skuplja sto mi nije zanemarivo. Ovo bi mi bio prvi ozbiljan motor, pre toga sam nekoliko godina vozio 50,80,125,250cc. Nikako da se odlucim i ne znam sta je bolje s'ozirom da cu taj motor sigurno vozite nekoliko godina. Molim vas za savet i puno hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ma svaki je dobar kad je nov, jedino sto er6n ima dva cilindra a fz6n cetiri cilinrda mada fz6n ima malo bolji dizajn zavisi od ukusa..............na tebi je da se odlucis jer ti kupujes motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Mart 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo dobro ti nama dosao, kao drugo otvori ovu temu u nekoj drugor rubrici (npr. offtopic ili motori) jer ce se dosta vise ljudi ukljuciti i samim tim ces i cuti vise iskustava. Kao sto vidis u mom avataru, ja vozim upravo Yamahu koju ti zelis da kupis i bas nju bih ti preporucio. Imao sam slicnu dilemu kada sam kupovao motor i na moju srecu sam uzeo Yamahu. Za 750 eura dobijas vise nego sto nudi Kawa, tako da bi ti moj predlog bio da uzmes FZ6N i da ne razmisljas puno. Ne kazem da je Kawa losa ali isto tako tvrdim da je Yamaha bolja. Nek su ti sa srecom slatke muke. +1 Yamaha FZ6N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na savetu, i ja sam blizi yamahi nego kawi nego nikako da presecem, nikad nisam vozio tako ozbiljan motor pa ni ne znam sta da gledam pri kupovini sem nekog estetskog izgleda i nekih navodnih performansi sa kojima takodje nemam bas dodirnih tacki. Da li motor ima 80 ili 100 konja meni je skroz sve jedno ja sam daleko od iskoriscenja bilo kakvih performansi oba motora. Jedan tip mi rece kao savet da je jamaha malo "prgava" ili "nervozna" i da mi je ne savetuje za prvi veliki motor...sta to u praksi znaci i da li je to tako ? hvala pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan moj ti je savjet otvori temu dje treba, odje malo ko gleda. imas novi xj6n koji je kao fz a u cjenovnom rangu er-6n, tu ne mozes onda pogrijesiiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Dr.Mracni Znam za taj model ali je skuplji od kawe. Kawa je 5450 a XJ6N je 6100 dok je fz6n 6150 jer je na nekoj akciji.....hvala u svakom slucaju pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Neces pogresiti ni za kawu ni za yamahu ali uzmi u obzir i odrzavanje motora u garantnom roku koliko kostaju servisi delovi i dr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...