mx_rider1990 12 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima(o) neko ovaj motor? Jel mi moze neko reci nesto o ovom motoru iz licnog iskustva? Trazi sam po forumu,al nista konkretno.Znam samo da ima yamahin agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Тражећи нешто по Нету, нашао сам неке немачке форуме о МЗ-има, па и овим новијим. Потражи, има тога негде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Probali ponovo praviti motore, al prošle godine zatarabili firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisu probali,nego su pravili odlicne motore... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Znaci li to da vredi kupiti MZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MZ je dobar motor, i vredi ga kupiti, Ali . . . Nemci su fabriku prodali nekim valjda malezijcima , ovi su smanjili broj radnika , pravili motore, nisu ulagali bas nesto u marketing i propali. Jos prosle godine su najavili zatvaranje fabrike, dal je zatvorena ili ne nisam bas siguran . Pogledaj ovde : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20026.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ponudu:Baghira 2000god. 27000km -za dve tisuce? Kolika je njegova realna cena u Srbiji? Trazi sam po moto berzi,al nista :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema ovde novih MZ-ova (bar ja nisam video) mada po ocenama motor deluje OPAKO http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/MZ/MZ-Baghira-2001--current/?&R=EPI-481a i MZ je MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video neke verzije tih novih MZ-ova ali samo na slikama i neke specifikacije odredenih modela.Medutim nigde nisam video da ih neko ovde vozi,niti da se prodaju po oglasima.Mislim da ti odavde niko nece dati odgovor koliko vrede i koje su im cene jer ih nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u Makedoniji do skoro bio neki uvoznik za MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor, možda pomogne http://phsupermoto.com/forum/index.php?topic=1045.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja mz 125,motor je extra,ja kad sam ga kupio imao je 7300km,a sad ima 8500,eto toliko je prosao za 19god...a nista nisam ulagao u njega,jer je motor kao nov,sve fabricko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...