3OPAH 1268 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trebao da idem ovog vikenda da vidim sta su to spremili za nas. Medjutim,ne stigoh pa to ostavljam za sledecu nedelju kada se vratimo iz Umaga. Uostalom, ima sasvim dovoljno vremena za detalje. Radi raspaljivanja maste evo i zvanicnog rasporeda: PROGRAM JAGNJIJADE U JAGNJILU 2009 Cetvrtak 28.05.2009. 1. DAN MANIFESTACIJE U 20.00 sati svecano otvaranje Jagnjijade u Jagnjilu U 20.15 sati vatromet pracen plotunom iz tresnjevog topa U 20.45 sati muzicki program (gost veceri Dragan Pantic Smederevac) Petak 29.05.2009. 2. DAN MANIFESTACIJE U 10.00 sati otvaranje izlozbe poljomehanizacije U 11.00 sati pocetak takmicenja u spremanju jela od jagnjetine U 12.00 sati decija olimpijada starih igara U 15.00 sati takmicenje za izbor prve pastirske frule Srbije U 17.00 sati takmicenje pevaca amatera U 20.30 sati otvaranje izlozbe slika, naivne imetnosti i rucnih radova Posle takmicenja muzicki program do zore (gost veceri Radisa Urosevic) Subota 30.05.2009. 3. DAN MANIFESTACIJE U 10.00 sati izlozba ovaca U 10.30 sati predavanje oz oblasti ovcarstva (prof.dr.Frida Bauman) U 11.00 sati takmicenje u pecenju jagnjadi na raznju Po zavrsetku takmicenja muzicki program Od 20.00 sati izbor za mis Jagnjijade (najlepsa pastirica) Muzicki program do zore (gost veceri Merima Njegomir) Nedelja 31.05.2009. 4. DAN MANIFESTACIJE – Dan lovaca U 09.00 sati revija pasa svih rasa, izlozba oruzja, municije i lovackih trofeja U 10.00 sati ,,Zlatni kotlic,, - Drzavno takmicenje u spremanju lovackog gulasa U 15.00 sati kulturno- umrtnicki program u kome nastupaju lovci pevaci, sviraci, trubaci, tamburasi (…. Bira se Lovac kralj lazova gosti veceri Mira Karanikolic i Ceda Markovic) uz pretnju narodnog orkestra RTS-a U ranim jutarnjim satima zatvaranje Jagnjijade. U.G. Belo Jagnje Idemo li mi organizovno ili "spontano"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doda, obavezno da vidiš sa organizatorima dal su te misice-pastirice iz pastirskog podmladka ili su neke matore. Ma nema veze i ako su malo matore, neces valjda da ih kuvash...Ja ionako idem sa Gremlinkom ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa za nas mlade naraštaje valjda da imaju i neku drugu upotrebnu vrednost osim kuvanja Greco. ;D Ja nemam Kirolinu.Tj ne ide sa mnom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa za nas mlade naraštaje valjda da imaju i neku drugu upotrebnu vrednost osim kuvanja Greco. ;D Ja nemam Kirolinu.Tj ne ide sa mnom. ;D A pa onda je molba za ispitivanje starosne dobi ucesnica-cobanica sasvim opravdana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 5, 2009 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne idemo spontano, vec organizovano. Jel tako, Gremline? Sve ce biti najavljeno i objavljeno na vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja reko' - stoji u naslovu teme, sta sad posebno da objasnjavamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne idemo spontano, vec organizovano. Jel tako, Gremline? Sve ce biti najavljeno i objavljeno na vreme.... Jeste, jeste...da ne zakasnimo, a jagnjetina se ohladi ne daj Boze... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Maj 5, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D bas ste mi vi za tinejdzerke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D bas ste mi vi za tinejdzerke ;D E ko nam kaze...nego jel ti ides sa nama ? Chisto kad budem poruchivao sleper jagnjica da te imam u vidu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D ti ono meni nesto pretio za vitamin B ;D bolje hladi to pivo da ne bude svasta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D ti ono meni nesto pretio za vitamin B ;D bolje hladi to pivo da ne bude svasta ;D ;D ;D Nista ne razumem...wtf pivo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 5, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D Ojagnjiće te od batina... I šta kažeš ...maloletnice u najavi.... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D Ojagnjiće te od batina... I šta kažeš ...maloletnice u najavi.... :o Ja nista nisam rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 5, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, Greca je zadužen da obezbedi dovoljne količine jagnjetine i tinejdžerki? ;D Nemoj da Gremlinka vidi ovo , necu doziveti Jagnjijadu... ;D ;D ;D ;D ;D Ojagnjiće te od batina... I šta kažeš ...maloletnice u najavi.... :o Ja nista nisam rekao... Ni ja ništa nisam čuo....kad se kreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel sam se ja prijavio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A, jel sam se ja prijavio? ;D Necemo da te vodimo, mnogo brate jedes...sramota nas od organizatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel sam se ja prijavio? ;D Necemo da te vodimo, mnogo brate jedes...sramota nas od organizatora... Tii ce mi kazes sto jedes 20 cevapa kod Cice i 4 palacinke za desert, a svaka palacinka ko africkog slona uvce ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji je zadnji rok za sabiranje gurmanskih kapaciteta vozaca, da mogu da se organizujem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se nas kao organizatora tice bilo bi dobro da znamo broj bar nedelju dana ranije negde do 22-23. 05. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bice nas puno . Jagnjeca brigada pali motore. Nego, sta bi sa kapamom, sarmicom...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Gladan sam ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bice nam malo? Da se "ja pitam, ja bi proterao" i pecene volove! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поштовани, љубитељи мотора од данас је постављен нови сајт Јагњијаде на старој адреси www.jagnjijada.in.rs посетите га и упознајте се са програмом. Поздрав ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...