Anka 43 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan 14 moto susret Nis 2009 u organizaciji MK Shadows Srbija 5,6 i 7 JUN PROGRAM MOTO SKUPA NIS 2009 LOKACIJA NIS PROSTOR KOD VREZINSKOG BAZENA 05.06.2009. petak - od 12.00h - docek i smestaj bajker u moto kamp - oko 15.00h - rucak..... tradicionalni pasulj - druzenje i svirka do jutra uz domace rock grupe i striptiz 06.06.2009. subota -od 08.00h - docek bajkera i smestaj u moto kamp -oko 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -od 12.00h-pocetak svirke...rok bendovi u 14.00 h -rucak za bajkere i prisutne -u 13.30- početak bajkerskih igara ( povlačenje konopca...obaranje ruke....brzo ispijanje piva...) -16h-17h defile ulicama grada.Planiran je zastanak u centru na trgu kod konja kao i predhodih godina -oko 17.00 h povratak u kamp -u 18 .00 pocetak svirke bendovi na smenu -u 23.00 Striptiz i go go igracice 07.06.2009. nedjelja -u 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -u 10.00h ispracaj gostiju Napomena ponesite kupaci bazen je tada otvoren!! Dobro dosli! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo je shteta shto se skup odrzava u onom blatu i prasini pored bazena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Kad nema kise nema blata,kad ima kise nema prasine :-) Lep je ono prostor prostran je,ima dosta hladovine i mesta za satore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Samo je shteta shto se skup odrzava u onom blatu i prasini pored bazena. koje bre blato lepo je sumica hladovina ,mesto je super........ :D vidimo se anka............ :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Samo je shteta shto se skup odrzava u onom blatu i prasini pored bazena. koje bre blato lepo je sumica hladovina ,mesto je super........ :D vidimo se anka............ :D Ni ja nisam videla nigde blato jedino kad padne kisa inace je mesto odlicno ima dosta hladovine,reka,bazen, betonska staza pa gde cete lepse.. ;D Vidimo se.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA LI CE OPET RENDI SAM DA PRAWI BINU ILI CE SADA NEKO DA MU POMOGNE.NEKA NABAWI OD BASTOWANA MALO WISE NAJLONA AKO POCNE KISA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali pravljenoj bini? Jedino su prosle godine zeznuli stvari sa onim reflektorom koji je bio uperen u publiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan DA LI CE OPET RENDI SAM DA PRAWI BINU ILI CE SADA NEKO DA MU POMOGNE.NEKA NABAWI OD BASTOWANA MALO WISE NAJLONA AKO POCNE KISA Sta ces moj tata Rendi nema para kao Vi Planjani da iznajmi binu pa mora da radi po sistemu uradi sam . Medjutim smatram da kvalitet bine nije presudan za kvalitetan moto susret. Bolje ti razmisli posto si clan Masa da neki klubovi prave skup na stocnim pijacama a mi u Nisu imamo idealan teren za motosusret . Reka, suma, staza,bazen ,veliki prostor pa ti vidi koliko njih to ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan UH LEPI TI SI NAS POMESALA SA DRUGIM KLUBOM KOJI NIJE U MAS A O PARAMA NE PRICAMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 0 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Niskim bajkerima,vidimo se na skupu...nego,jel se zna dali ce biti kao prosli put nesto slicno,uskoro,otvaranje sezone i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Molim malo informacija za one koji nevole satore. Znaci jeftin cist smestaj za coveka i za motor. cene lokacija, kratak opis. HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Postoji smestaj u Niskoj Banji bas za bajkere obezbedjen parking za motor povoljna cena za vise informacija mozes me pitati ovde ili kad dodjes na skup na ulazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Niskim bajkerima,vidimo se na skupu...nego,jel se zna dali ce biti kao prosli put nesto slicno,uskoro,otvaranje sezone i gde? Otvaranje sezone skup Smederevo to je i prvi skup ali postavljena je tema pa mozes da se informises.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 31, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se spremam da dodjem sa ekipom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Molim malo informacija za one koji nevole satore. Znaci jeftin cist smestaj za coveka i za motor. cene lokacija, kratak opis. HVALA! U Nisu trenutno postoji veliki broj hostela i prenocista u kojima se moze prespavati za neku razumnu cenu. Veliki broj njih se nalazi u adaptiranim kucama tako da imaju i dvorista gde se moze parkirati motor i svi su uglavnom u sirem centru grada. Privatnog smestaja najvise ima u Niskoj Banji (koliko ja znam) ali do N. Banje ima oko 10 tak km od mesta na kome se odrzava moto skup bulevarom na kome cesto ima policije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Molim malo informacija za one koji nevole satore. Znaci jeftin cist smestaj za coveka i za motor. cene lokacija, kratak opis. HVALA! U Nisu trenutno postoji veliki broj hostela i prenocista u kojima se moze prespavati za neku razumnu cenu. Veliki broj njih se nalazi u adaptiranim kucama tako da imaju i dvorista gde se moze parkirati motor i svi su uglavnom u sirem centru grada. Privatnog smestaja najvise ima u Niskoj Banji (koliko ja znam) ali do N. Banje ima oko 10 tak km od mesta na kome se odrzava moto skup bulevarom na kome cesto ima policije Da da razumeli smo se zbog "kapljice" lepo bi bilo da je blizu. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije dolazim.Shator i opushteno.Ako bude dobrog hard rock-a onda jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce biti ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan 1997.god., Avgust više se ne sećam koji, dan sunčan-prelep, ja sedim na skakaonici na bazenu ispod suncobrana i gledam kupačice. Šta drugo da radi vojnik-spasilac na vojnom bazenu ;D. Mir, tišina čuje se samo žagor kupač(a)ica , kad odjenom, oko 3-4, čuje se neko brundanje, zemljotres, bobardovanje, ni sam ne znam šta mi je sve palo na pamet. Kad od jednom počeše da naviru motori, motori, motori... U prvom trenutku zbunjen al se setih da reče neki oficir da treba da bude moto skup i da dozvolimo korišćenje WC-a- nikako kupanje u bazenu. Moj prvi moto skup, jeste bez motoara ali... Nišlije su glavni krivci za moju odluku da prodam APN 6S i počnem da vozim malo veće motore. Da ne OFF-ujem mnogo. Mesto održavanja skupa je kao izmišljeno za te stvari. Jedno medju prvih 5 lokacija u Srbiji. Od tada nisam bio tamo, ali ne mogu da zaboravim tadašnju organizaciju. Pozdrav za NIŠ-lijke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu ala si ti najebo u vojske...ccccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekaaam ;D nadam se da ce biti dobro kao i svake godine do sada i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu ala si ti najebo u vojske...ccccccc Moš misliti kad sam došao sa redovnog i ostalo mi mesec dana do kraja a oni mi kažu moraš na bazen JBG, a ja kažem JBG kad se mora nije teško. Ma najgorem neprijatelju bi preporučio takvu vojsku. A za skup da ne pričam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan anka...mali predlog umesto majice da delite na ulazu, bolje da svakom date kupaci na kome pise shadows Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Peco dobar ti predlog... SVAKO KO DODJE I PLATI ULAZ NARAVNO UZ ULAZNICU DOBIJA MAJICU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Anka, nemoj neko da se ljuti kad samo sa majcama uđemo u bazen. ;D Mislim, ako do tada ne pripremite kupaćice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...