Charuga 769 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan velicina 42 ( REALNO ZA LJUDE KOJI NOSE 41-41,5).......prodajem po ceni u Louisu 40 eura.... tel: 063/7555-955 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Kude nadze ovako mali broj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio moj br.42...ali me malo stezu pa ako nekome odgovara ovaj br. a ja moram da narucim vece.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stežu sa strane ili su ti male?Ako stežu sa strane nosi ih nekoliko sati, naguraj puuuno novina u njih i jako nasabijaj pa ostavi dan dva.Provereno deluje, ja imam široko stopalo i stezale su me, sad su ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa strane...prsti..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hm, mozda bi meni odgovarale, ja nosim tu negde, 41-42. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovaraju moja preporuka da uzmeš.Za te pare stvarno ne može da se kupi bolja obuća za motor.U stvari mislim da nikakva obuća za motor ne može za tu lovu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde i kad se mozemo naci da probam cizme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa strane...prsti..... A da malo podrezes nokte? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ima telefon gore javi se pa ako prolazis kroz Beograd ja sam pored zeleznicke stanice..... A nokte sam isturpijao i....opet....nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ................PRODATO..................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...