papreni 3 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan kupujem bocne plastike za kawasaki ZXR750 model 91-92 J naravno po nekoj realnoj ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto treba da glasamo, dal ces da kupis plastike ili neces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5947 Napisano Mart 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam glasao da kupi od Brrke iz Mladenovca, znači opcija 1. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha bas ste mi smesni u mesto da kazete nesto pametno vi me zajebavate inace prvi put sam postaviooglas i otkud sam znao za cega su te opcije kad mi je to trazio puno vam Hvala" BIKERI" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...