grubijan 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li moze neko da mi kaze kako da ocistim kacigu iznutra, jer se postava ne vadi, i koliko je pametno cistiti vizir mer glas-om, posto sam cuo da neki to rade? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ukljuci pretragu, bilo je mnogo tema na ovu pricu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video sprej neki koji je isključivo za tu svrhu. Nisam probao ali ću najverovatnije to uraditi uskoro pa kada i ako probam javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nadji sprej specijalno za tu namjenu i on ce ti sve fino dezinfikovati i "isprati". A za dlake i ostale stvari koje su se skupile tu iskoristi onu siroku selotejp traku, odlicno ce ukloniti to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim sprej iz louisa za suvo pranje,naprskam penu kada se osusi sve je lepo cisto i mirisljavo,takodje koristim i tecnost za pranje vizira iz louisa,mada i mer zavrsava posao,mada neznam kako utice na vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno vizir od moje kacige prao mer glasom 3 godine i uopste nije matirao ili tako nesto!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mer jedino mozda moze da utice na vizire sa antifogom. Ja sam imao naocare za plivanje i oprao ih alkoholom i pocele su da se magle. Koliko znam i mer ima alkohol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja vizir cistim razblazenim sredstvom za pranje sudja i nije promenio osobina a posle 2 god i dalje ne magli...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Alkoholom mozes samo da unistis vizir tako sto ce da magli nenormalno .... Ja vizir perem sa salvetom ili nekom krpicom ... mlaka voda ... eventualno malo sapuna i to je to ... mislim da nema potrebe za bilo kakvim sredstvima ... bube otpadaju na toploj vodi kad prodjes 2-3 puta bez problema .... IPONE je imao jako dobar sprej za pranje unutrasnjosti kacige ... naprskas , malo ostoji , pretvori se u penu i samo prebrises suvom krpom ... fenomenalno je cistio i mnogo dobro mirisao Nisam video taj sprej dugo ... ali verujem da ima ... osim ako je utvrdjeno i medjuvremenu da izaziva rak ili tumor , onda ces ga teze naci ;D Kupio sam i u Louisu isto sprej za pranje ... ali ne svidja mi se kako mirise Pokusacu da ga pronadjem i dobijas ga na poklon od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Septembar 28, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja vizir perem fery-jem ili bilo kakvim sapunom.Vazno mi je samo da peni i posle tri godine nista posebno nisam primetio na viziru.Kada vozim duze ture uvek imam u tank torbi omanji sprej za skidanje svakojakvih insekata koji ima i neki sundjer na poklopcu tako da se bez problema ocisti.A kada je u pitanju unutrasnjost moje kacige kod koje takodje ne moze da se skine postava.Ja sam je jedno vreme cistio sa blago natopljenim sundjerm onda sam popizdeo(posto nikad nisam mogao da je ocistim kako treba) i potopio je skroz u vodu lepo oribao i bila je ka nova ;D .Posle par takvih pranja nisam primetio nikakve promene na njoj,a i ne znam sta bi tu mogao zeztuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Cetvrtak na buvljaku u PO kupio kacigu i ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja vizir cistim razblazenim sredstvom za pranje sudja i nije promenio osobina a posle 2 god i dalje ne magli...... Zasto komplikovati,kad postoji jednostavno i vrlo kvalitetno resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan 1. Селотејп траком покупи косу која се завукла где год је стигла (како ти Евил рече), али ти је много боље да користиш ону траку коју користе молери (креп трака) јер има мање лепка који може да ти остане а који се касније тешко скида. 2. На дно лавора сипај мало воде и узми неки неутралан шампон (може онај за бебе) и направи добру пену коју ћеш узимати сувом памучном крпом и трљати унутрашњост. Битно је да буде што више пене, а што мање воде. 3. Кад се кацига просуши испрскај је антисептиком због дезинфекције. Има у апотекама да се купи готов раствор. МИслим да се зове "Аосепт". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Cetvrtak na buvljaku u PO kupio kacigu i ;D Ala si je opravio svaka ti cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Cetvrtak na buvljaku u PO kupio kacigu i ;D POŠTO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 13, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan covek trazio 1500 ja imao 1300 i ...... PRODATOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StiriKolesnik 0 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas bio na buvljaku i kupim nolanovu kacigu za 800 dinara.Nova novcijata.Lik nema pojma sta mi je prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2009 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1111 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu poceti i ja da idem na buvljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ma na buvljacima moze da se nadje extra dobre opreme. Malo operes i imas dobru opremu a nije mnogo kostala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadji temu koju je djunta imao, bas o pranju kacige. On je i inace detaljan, imas tamo objasnjeno sve do najsitnijeg detalja, sa sve rezervnim opcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...