Jump to content

Moto Zajednica

koju jaknu

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

ovako treba mi pomoc oko izbora jakne za motor, planiram sad na sajmu da kupim neku do nekih 150 eur, bitno mi je da jakna ima termo postavu koja se skida, i normalno stitnike, da je u crnoj boji, posto mi je motor skroz crn pa da bi bilo ruzno da uzimam neku drugu boju...video sam jednu jaknu u KDM, Held Forca, bas je ok jakna, i kosta 15.200,00din, Ako imate neki predlog mnogo bi mi znacilo.... Hvala  ;) 

p.s.  evo slika held forca jakne

post-6214-12879023736817_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: TDM 850 '02

Ja ti ne mogu pomoći ali imamo isti problem pa ću ti se pridužiti :)

Ja sam bacio oko na AGV Sport Evolution 9-way za nešto manje od 14.000 din, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa ovim modelom ili proizvođačem i koliko "usko" treba da stoji jakna pošto kada sam je probao bila mi je knap ali sam imao samo majicu kratkih rukava ispod, ali rukavi su mi bili ok (nisam deb'o, jako - 190/96). I šta kažete za ovu jednu-jaknu-za-sve-uslove pošto ima 4dela, jaknu, zimski uložak, kišni uložak i prsluk preko? onaj deo oko veličine me najviše interesuje. hvala

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.motorcycleworldl-spa.co.uk/images/uploads/Evolution.jpg&imgrefurl=http://www.motorcycleworldl-spa.co.uk/index.php%3Fact%3DviewProd%26productId%3D764&usg=__tegvPl9oh2f1PGmDT9FnENnc4Q8=&h=390&w=260&sz=13&hl=en&start=2&um=1&tbnid=sV6XA32PIpF4QM:&tbnh=123&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3DAGV%2BSport%2BEvolution%2B9-way%26hl%3Den%26client%3Dopera%26rls%3Den%26sa%3DN%26um%3D1

• U prolazu, 17 postova

e ovako bio sam danas na sajmu i mogu vam reci da nisam nesto preterano zadovoljan izborom jakni do 200 eur.... gledao sam neke kozne za 15000.. na prvi pogled lepo izgledaju ali kad ih obuces nisu nesto, nije neki kvalitet.... na drugom standu sam video neke za koje sam prvi put cuo oko 9000 su plus neki popust od 15 posto, sto je veoma jeftino ali mi se nisu svidele nesto ni one.. a i toliko niska cena mi ne uliva poverenje u kvalitet.... tako da sam ipak uzeo gore pomenutu jaknu held forca, na standu moto kuce lazarevic, kostala je  15.280,00 din, i mogu vam reci da je jakna stvarno super i bas je dobro uradjena, ima protektore na ramenima i laktovima i neka zadebljanja na ledjima, postavu koja se skida... na deklaraciji pise da ne priopusta vodu ni pri duzoj voznji od 100milja na sat!.. jako je udobna kad se obuce... sve u svemu stvarno je super jakna i zadovoljan sam,, samo sto je jos ostalo da je probam na motoru :) ali mislim da ce dobra biti.

hvala svim koji su pomogli na ovu temu

• Zainteresovan, 926 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Ja sam uzeo Held Maddox-a pre 2 meseca kao drugu (rezervnu) jaknu za izlaske u grad i sitnije voznje i mogu ti reci zenske se oduseve kad me vide  8)

Ova tvoja Forca jakna mi je dosta lepsa ali i 4.000 din skuplja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja