KILEbg 1260 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji su to touring motori koji bi po performansama, kvalitetu i pristupacnosti cene usli u top 10 po vasem misljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da se nisi predomislio za touring, pa pitas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Putnih motora nema baš puno, no, čisto subjektivno, ovako bi nekako izgledala moja lista: Moto Guzzi Norge može i 850 i 1200 BMW R 1200 RT Honda Pan European BMW K 1300 GT Kawasaki 1400 GTR Honda Deauville Moto Guzzi California Vintage Kawasaki VN 1700 Voyager BMW K 1200 LT Honda Gold Wing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan taj kawasaki voyager je verovatno najruzniji industrijski proizvod u ljudskoj istoriji :o :o :o evo da dodam jos jedan simpatican em lep al gotivan ;D ;D ;D Yamaha FJR 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Mart 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tu i Honda CBF 1000: By lalajko1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan K 1200 LT je svemirski brod! A ta Yamaha FJR mi je jedan od najodvratnijih i najdosadnijih motora naizgled. Moguce da je to relativna stvar, vidim mrlji se svidja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan K 1200 LT je svemirski brod! A ta Yamaha FJR mi je jedan od najodvratnijih i najdosadnijih motora naizgled. Moguce da je to relativna stvar, vidim mrlji se svidja..... Eh pusti ti Mrlju...njemu se sviđa i tdm (tako dosadam motor) CBF 1000F ti je best buy glede odnosa cena/performanse/kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je najmanja od svih prikazanih, meni je Deauville vrh! Možda zato što nije toliko upečatljiva ni po snazi ni po izgledu, ali jedna vrlo upotrebljiva sprava za tu namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za Evropu to bi morao da bude BMW a za resto mozda Honda. Mozda bi autor mogao posle ovih predloga da napravi gllasanja za deset nnaj "predlaganijih"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1260 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ok... ovo su bas touring motori. izgleda da je moje ne znanje napravilo zbrku. mislio sam na motore tipa pegaso, kle, afrika, transalp isl. to ocigledno nisu touring motori e sad... kojoj vrsti pripadaju gore navedeni... posto sam mislio da su to touring. davno sam mislio da su enduro ali onda sam medju enduro motorima nailazio na kroserice pa sam ukapirao da nisu enduro. moze li neko da napravi listu top 10 iz vrste gore navedenih i da mi konacno otkrije tajnu koja je to vrsta motora sorry jos jedared za ovu zbrku.... ja sam kriv:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jesu enduro su, samo sto jos u novije vreme izmislise taj Putni enduro i soft enduro..Uostalom pogledaj http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=232&Itemid=38&limit=1&limitstart=4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan K 1200 LT je svemirski brod! A ta Yamaha FJR mi je jedan od najodvratnijih i najdosadnijih motora naizgled. Moguce da je to relativna stvar, vidim mrlji se svidja..... posto je relativno uzdrzanog i neupadljivog dizajna, moglo bi se reci da je dosadan, ali odakle izvuce rec najodvratniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ok... ovo su bas touring motori. izgleda da je moje ne znanje napravilo zbrku. mislio sam na motore tipa pegaso, kle, afrika, transalp isl. to ocigledno nisu touring motori e sad... kojoj vrsti pripadaju gore navedeni... posto sam mislio da su to touring. davno sam mislio da su enduro ali onda sam medju enduro motorima nailazio na kroserice pa sam ukapirao da nisu enduro. moze li neko da napravi listu top 10 iz vrste gore navedenih i da mi konacno otkrije tajnu koja je to vrsta motora sorry jos jedared za ovu zbrku.... ja sam kriv:) Naprimer moj APRILIA PEGASO 650 Trail spada u grupu "visenamenskih" znaci za grad, auto put i van puteva. To je italijanska forra, ali za nase puteve idealan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1260 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan znaci to sto je mene u stvari interesovalo su visenamenski trail motori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima i oniih ljudi koji kazu svasta ( viseNamena ), znaci nista, konkretno. Zamisli ljude koji su fanovi R-ova, oni imaju samo jednu nnamenu, i lakse ih je porediti. Ovde teziste moze biti na vise mesta i tezza su poredjenja. Pa i saveti uvek moraju da se obrazlazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso 650 trail (ali iskljucivo noviji sa minareli agregatoma) ili Yamaha tenere (ima isti agregat), meni su to dva najbolja putna enduro motora. Imas uporedni test supermoto varijanti ta dva motora koji je pisao wulfy: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=314&Itemid=38 . Naravno ne treba zaobici Stroma, Versys-a, BMW i transalpa (po meni, neka se niko ne ljuti tim redosledom, kada se uzme u obzir cena). Stroma bi mozda stavio i na prvo mesto (razmisljao sam izmedju njega i pegasa), ali ja ipak vise vozim po gradu, a on me malo plasi za provlacenje, mozda gresim. Govorim o motorima ispod 1000 ccm. Zorane kada mi stigne Pegaso trail, ako si raspolozen da svratis na kafu da uporedimo englesku i nasu varijantu, posto vidim da smo komsije, ja sam na Crvenom krstu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan K 1200 LT je svemirski brod! A ta Yamaha FJR mi je jedan od najodvratnijih i najdosadnijih motora naizgled. Moguce da je to relativna stvar, vidim mrlji se svidja..... Nisam ljubitelj Yamahe,ali FJR je sjajan motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso 650 trail (ali iskljucivo noviji sa minareli agregatoma) ili Yamaha tenere (ima isti agregat), meni su to dva najbolja putna enduro motora. Imas uporedni test supermoto varijanti ta dva motora koji je pisao wulfy: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=314&Itemid=38 . Naravno ne treba zaobici Stroma, Versys-a, BMW i transalpa (po meni, neka se niko ne ljuti tim redosledom, kada se uzme u obzir cena). Stroma bi mozda stavio i na prvo mesto (razmisljao sam izmedju njega i pegasa), ali ja ipak vise vozim po gradu, a on me malo plasi za provlacenje, mozda gresim. Govorim o motorima ispod 1000 ccm. Zorane kada mi stigne Pegaso trail, ako si raspolozen da svratis na kafu da uporedimo englesku i nasu varijantu, posto vidim da smo komsije, ja sam na Crvenom krstu. Naravno komsija! Javi se kad hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 11, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da mnogi koji ga nisu probali odmah kenjaju po njemu ali TDM je mozda jedan od najsvestranijih motora... Idealan za provlacenje kroz grad i mnogo agilniji za te potrebe nego recimo V Strom ili neki "od 4 cilindra"...opet sposoban za off road koliko i ostali toureri a mozda cak i vise (potraziti ovog Singapurca sa slike,ima clanak u National Geogrphicu onjemu i ekipi na TDM i njihovom off roadu ) ...vrlo praktican motor i svestran motor za svoju klasu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 11, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene tourer No 1 a cijena mu nije astronomska mada je V Strom jedan od mojih omeiljenih Tourera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 11, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odoste u off cowek je pitao za Touring motore, a ne Sport touring ili Adventure touring .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odoste u off cowek je pitao za Touring motore, a ne Sport touring ili Adventure touring .. Procitaj post prvi dnu stranice, nije pitao za touring nego za PUTNI ENDURO..Malo se zeznuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad trenutno se spremam za put na XJ900S Diversion i to sve sa zenom i gomilom prtljaga ;D Svi kazu kako je XJ odlican motor, mada jako malo ga ima. A mene zanima sto ??? Po meni je to pravi turing motor, naravno sigurno postoje i bolji i moderniji i bolje opremljeni itd.... ali i mnogo skuplji :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 11, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E kad sam ja trebao da kupim taj motor (XJ 900) drugar koji ga je prodavao , kad je cuo da je u igri i TDM za iste pare me "posavjetao" da uzmem TDMa .....sad znam i zasto: Nije mu se taj XJ ni prodavao ... Ja sam ga probao i odusevio se....po meni to je extra motor bas za touring...srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj Yamahe,ali FJR je sjajan motor! Pa ne da ne sumnjam, nego sam siguran. A naravno da nije ni odvratan, samo htedoh da ukazem na relativnost toga sta je najruzniji industrijski proizvod u istoriji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...