acazikic 8 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ocistio sam kontakte na starter reley-u i naprskao WD ali nema nekih bitnih rezultata. Da li neko zna gde da nabavim ovaj deo, kao i da li postoji mogucnost da ga popravi neki elektricar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da volis sam da cackas i popravljas a vidim i da si iz Paracin,nemoj da se mucis vise oko toga neisplati se da se popravlja ima da ti pali neko izvesno vreme i opet ima da bude isto. Evo pogledaj OVDE pa proceni sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vlado, nasao sam i ja u medjuvremenu ove kineske startere! Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema na cemu sve sto te muci slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam i ja dok je aktuelno, ja sam imao problem sa paljenjem, ali nije bilo do releja, samo je skljocne i nista, problem sam resavao tako sto ubcim u drugu i malo krenem u nazad pustim kvacilo i onda normalno zavergla. Problem je bio u grafitnim cetkicama, to je reseno zamenom novih i ciscenjem rotora, ALI od tog mog guranja u nazad nekako od tada kada vergla jednostavno prokliza i kao da ne uvati frajlauf. INteresuje me da li to sto sam radio je moglo da osteti sistem frajlaufa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppauk 7 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas tu se nalazi to je rele palenja on komanduje alnaserom i to je problem menjaj ga popravke nema kao sto su vec rekli moze da zaglavi ako ga budzis i da ti strada alnaser rele ti je oko 3000 din a pasuje i od pojedinih skutera kosta 1500 din bitna ti je amperaza i uticnica ima ih indenticnih od skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppauk 7 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan preko tog osiguraca od 30 ampera ti ide glavna struja za ceo motor tako da i to ide preko tog releja palenja poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да gavrolini неће да види ову тему... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, n96.Cagiva said: Dakle jedno pitanje za sve vas.... Imam problem sa motor pod imenom Cagiva Freccia 125cc... Moj problem je kad ptisnem taster za paljenje u automatu (releju za paljenje) se cuje klk,klk bukvalno kao da zuji.... Kupio sam novi relej sa istom voltazom i ampera, kad sam ga prikljucijo, opet ista stvar, bombina i CDI su ja barem misli u super stanju jer sve ostalo radi dok je motor upaljen (palim na gurku) dakle da razjasnim motor u opste ne vergla... Verglao je pre, ona je poceo malo da zeza drzim dugme za paljenje jedno 10-15 sec i onda krene da vergla i onda je krenuo releje da se cuje.... Akumulator pre toga je kupljen nov jer na starom su pukle celije.... Ako neko zna nesto zamolio bih ga da mi pomogne i hvala unapred ================================================================== Kontakt za pomoc ! Email : vranic.city@gmail.com BROJA TELA nebih da ostavljam posto ne znam bas koliko ima ozbiljnih, a koliko ne ozbiljnih dakle u glavno mozete slati poruke na email.... Pa jesi brobao da skines anlaser i ocistis sve kontakte , vratis, probas. Ako i dalje nece, skines opet. Odneses na akumulator od auta. Stavis na akumulator, ako zavrti na kleme. Onda je ispravan,ako ne zavrti onda nije. Ako anlaser vrti a masina ne vergla onda ti je otisao frajlauf ( jednosmerni lezaj). Moze biti 1000 stvari. Ne vidim odakle si posto se nisi predstavio. Ako si iz Bg-a oteraj ga kod Rajka da ga pretrese elektricarski. Verovatno je neki kontakt u pitanju. A za pocetak mozes i sam da probas da isprskas sve kontakte , kontakt sprejem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n96.Cagiva 1 Napisano Octobar 18, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranic Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/16/2018 at 9:50 PM, Astral said: Pa jesi brobao da skines anlaser i ocistis sve kontakte , vratis, probas. Ako i dalje nece, skines opet. Odneses na akumulator od auta. Stavis na akumulator, ako zavrti na kleme. Onda je ispravan,ako ne zavrti onda nije. Ako anlaser vrti a masina ne vergla onda ti je otisao frajlauf ( jednosmerni lezaj). Moze biti 1000 stvari. Ne vidim odakle si posto se nisi predstavio. Ako si iz Bg-a oteraj ga kod Rajka da ga pretrese elektricarski. Verovatno je neki kontakt u pitanju. A za pocetak mozes i sam da probas da isprskas sve kontakte , kontakt sprejem. Evo da se predstavim.... David Joksic Vranic - Barajevo ============================= Alnaser vrti na kada sojim na akumulator od auto, ostalo mi je jos da naprskam kontakt sprej, ako nece moracu kod nekog elektricara, plus motor upali kada stavim na akumulator od auto, zavrti sve, samo nece kada hocu preko mog akumulatora i preko dugmeta, u releju se cuje kako ssam vec rekao klk, klk.....Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 18, 2018 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je problem u elektropokretacu, to je poznata Cagiva boljka. Vuce previse struje koju akumulator ne moze da isporuci. Kod nekog dobrog auto elektricara prvo servisiraj elektropokretac - lezajeve, biksne, cetkice, kolektor... Pa posle vidi regler i punjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 18, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo cika Rajko (Arakis) ti dade savet. Do sad uvek bese u pravu Dobrodosao na forum kolega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n96.Cagiva 1 Napisano Octobar 19, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranic Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/18/2018 at 8:49 AM, Arakis said: Verovatno je problem u elektropokretacu, to je poznata Cagiva boljka. Vuce previse struje koju akumulator ne moze da isporuci. Kod nekog dobrog auto elektricara prvo servisiraj elektropokretac - lezajeve, biksne, cetkice, kolektor... Pa posle vidi regler i punjenje... Uredu, havala puno na savetima, pisem kad se namesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...