Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Smajser, Kvalitet je odlican ali se noge nikad ne "seku" preko kolena - osim u ortopedskoj hirurgiji. ;D ;D ;D Pa i tu se ostavi deo potkolenice (ako priroda povrede dozvoljava) zbog boljeg ''leganja'' protetike ;D Hteo sam ja da ''otfikarim'' noge svima posto neke kao da ih peru u flasici za kolonjsku vodu - ''Dahau sindrom''.....a neke imaju batake poprecnog preseka stubova savskog mosta ;D One koje su u ''kompletu'' bile dobre nisu bile nasmejane, a mrgudi mi idu na nerve. Neki posetioci Sajma su svojom pojavom mamili osmehe na licima devojaka ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smajser, Kvalitet je odlican ali se noge nikad ne "seku" preko kolena - osim u ortopedskoj hirurgiji. ;D ;D ;D Pa i tu se ostavi deo potkolenice (ako priroda povrede dozvoljava) zbog boljeg ''leganja'' protetike ;D Hteo sam ja da ''otfikarim'' noge svima posto neke kao da ih peru u flasici za kolonjsku vodu - ''Dahau sindrom''.....a neke imaju batake poprecnog preseka stubova savskog mosta ;D One koje su u ''kompletu'' bile dobre nisu bile nasmejane, a mrgudi mi idu na nerve. Ja namerno nisam nosio aparate...bilo je nekoliko onih koje su mogle u celoj duzini da se snime bez gore navedenih Dahau sindrom & Mostogradnja simptoma ... ali bukvalno par... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta Ajde, ajde ne lozi se ! ti ne bi umeo ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta Ajde, ajde ne lozi se ! ti ne bi umeo ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Bilo bi ono: mashi nozicama, mashi nozicama....mada sam cuo da KTM isporucuje shamlice kao dodatnu opremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta Ajde, ajde ne lozi se ! ti ne bi umeo ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Bilo bi ono: mashi nozicama, mashi nozicama....mada sam cuo da KTM isporucuje shamlice kao dodatnu opremu... Kupite mi ga pa ako ne budem mogao da se popnem kupim ja vama po jednog koji izaberete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja namerno nisam nosio aparate...bilo je nekoliko onih koje su mogle u celoj duzini da se snime bez gore navedenih Dahau sindrom & Mostogradnja simptoma ... ali bukvalno par... ;D ;D ;D Ja sam skalameriju nosio namerno, ne bi li neka Cica Maca pomislila (u brzini - naravno) da sam Mikka.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja namerno nisam nosio aparate...bilo je nekoliko onih koje su mogle u celoj duzini da se snime bez gore navedenih Dahau sindrom & Mostogradnja simptoma ... ali bukvalno par... ;D ;D ;D Ja sam skalameriju nosio namerno, ne bi li neka Cica Maca pomislila (u brzini - naravno) da sam Mikka.... ;D Ahahahahahaha ! ja se krio sa kacigom na glavi namerno, mada me neke nafatale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahaha ! ja se krio sa kacigom na glavi namerno, mada me neke nafatale !!! Ja za dlaku da se ''ogrebem'' na tvoj racun.... ;D....da jedna nije provalila da Mikka nije tako debeo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D I od toga dana počeše da ga zovu "Perooo" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D I od toga dana počeše da ga zovu "Perooo" ;D Frizura je originalna....samo je malo podgojeniji... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D I od toga dana počeše da ga zovu "Perooo" ;D Frizura je originalna....samo je malo podgojeniji... ;D ;D ;D Zovite me i Seka Persa, al mi poklonite Adventure 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Samo sto je ovo "obican" GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D I od toga dana počeše da ga zovu "Perooo" ;D Frizura je originalna....samo je malo podgojeniji... ;D ;D ;D Zovite me i Seka Persa, al mi poklonite Adventure 8) Poklonicemo ti nevidjen Adventure, videces kako je to biti zena... Seka Persoooooo.... ;D ;D ;D ;D ;D Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Samo sto je ovo "obican" GS Taj sam i hteo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak na standu BMW-a fali jedan najlepsi bar po meni K1200 LT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto malo drugačije,fantastičan motor. Meni se u startu svideo, mada malo me farovi nerviraju, ko da je dizajner imao los dan !!! ali juce kad sam seo na njega malo razocarenje ! Kolena naslonjena na glave cilindara ! :-\ ja nisam neka gromada od coveka (178) ali jbte ! smetaju cilindri ! mogu samo da zamislim kad neko krupniji sedne !!! Hmmm ! ko zna, mozda to tako treba a niko me nije obavestio !!! ;D ;D ;D Pa sta se bunis, uz motor dobijes grejace za kolena ;D ;D ;D ;D Gremlin mi je bio sumnjiv, pet puta se vracao kod istog motora. Da li se rodila nova ljubav? ;D Moto-Guzzi Stelvio je ,po meni,uvek bio lep i kvalitetno odradjen motor.Neznam koja mu je cena.Boxer,kardanac,enduro tourer.Za mene idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moto-Guzzi Stelvio je ,po meni,uvek bio lep i kvalitetno odradjen motor.Neznam koja mu je cena.Boxer,kardanac,enduro tourer.Za mene idealno. Zar ovo nije V2 a ne boxer... Samo okrenut po poprecnoj osi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste v2.Nisam obratio nikad paznju da je ugao pod 45 stepeni..Imam njegove slike u kompu. Evo ovde sam pokupio najlepse enduro motore: http://www.mcjournalen.no/katoffroad.htm Tu sam ga prvi put i video.Bas cu sutra da se uspentram i proverim da li lezi meni sa mojih 191cm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila sinoc, kad je bio koncert. Tad nije bilo guzve Sve u svemu je ok. Meni se svidela Yamaha XT125X, ali je Yamahin stand bio ogradjen... Ionako kazu da Yamaha nema sajamski popust, tako da mi je svejedno sto se toga tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko nema sajamski popust... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko nema sajamski popust... ;D ;D ;D Jediono kad trgovcu popusti paznja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko nema sajamski popust... ;D ;D ;D Jediono kad trgovcu popusti paznja ;D ;D Ja sam mislio da ce sinoc za koncert da pogase svetla, pa da se pod okriljem mraka ko NATO, prisunjam na stand BMW-a... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 13, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta Ajde, ajde ne lozi se ! ti ne bi umeo ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Bilo bi ono: mashi nozicama, mashi nozicama....mada sam cuo da KTM isporucuje shamlice kao dodatnu opremu... imali su na shtandu fakin KTM toster tako da nishta nije iskljucheno a shto se visine tiche ja sam ostao u chudu... uplashi me konjina... stajao sam i gledao sa strahoposhtovanjem a imam oko 191cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...