Evil_Zo 9 Napisano Mart 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam uslikao iskljucivo za Mikku i Gremlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I evo jos koja... P.S. Sve pocinje i zavrsava sa SMT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 14, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ maa... ovaj ktm shtand me je sjebao za ceo zhivot kako sada bilo shta da radim ne mogu da spavam vec par dana... sutra idem da presechem izmedju hornet-a i tour x3-a... a drugar da kaparishe xtx-a... ako se neko smuca po sajmu izjutra, vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najvishe paznje privukao ovaj ruzni blatnjavi, shto smrdi na benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan V max jedan je prodat i stize koliko sam skapirao u Krusevac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam uslikao iskljucivo za Mikku i Gremlina Vrlo dobro Lazare...svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6447 Napisano Mart 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja juče popodne sa kumom Rašom, obišli, pogledali i na kraju se družili sa Dekijem59 i njegovom suprugom, naravno uz vitamin B Bilo je i za mene nešto interesantno: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos slika Csabe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo mislis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam uslikao iskljucivo za Mikku i Gremlina Vrlo dobro Lazare...svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes... ;D ;D ;D Hvala maestro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali mi je ovo privuklo paznju... [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan sta ti uvek komplikujes, nadji si normalan bajk da ti privuce paznju ;D E...stvarno je interesantna spravica, zivo me interesuje kako se to tera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja danas. Bilo je ok, samo sto je cale stao pored jednog motora i tu ostao gledajuci ga ceo nas boravak Ponuda motora je ok, nista spektakularno ali polako, ide nabolje, a opreme ima bas bas dosta. Video sam alpinestars mx-1, uf kako izgleda bruka. A ova je mmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan sta ti uvek komplikujes, nadji si normalan bajk da ti privuce paznju ;D E...stvarno je interesantna spravica, zivo me interesuje kako se to tera Mene zanima kako se ponasa u krivinama... mada mi ne deluje nesto mnogo stabilno.. Pozdrav dobri moj druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Za moju AFRIKU , jedino od dodatne opreme sam nasao ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta ti uvek komplikujes, nadji si normalan bajk da ti privuce paznju ;D E...stvarno je interesantna spravica, zivo me interesuje kako se to tera Mene zanima kako se ponasa u krivinama... mada mi ne deluje nesto mnogo stabilno.. Pozdrav dobri moj druze mene to podseca na kao ono biciklasa pomocnim tockovima tako da je ovo izgleda za one koji ih nisu skinuli sa bicikle . ;D ;D ;D i mene zanima kakoli se ponasa u krivinama a i za koji je teren namenjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas dosao, video i zaljubio se......mmmmm, sanjacu je veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...