Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia AF1 125 Sintesi

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Evo i ja da se predstavim:

Imam 17 godina uskoro cu 18. Zivim na Novom Beogradu, vozim skoro 2 godine. Pre aprilije sam vozio Piaggio Free... imam ga i dalje ali cu nazalost morati da ga prodam uskoro. Inace na motor sa brzinama sam presao pre oko 6 meseci. Obozavam motore. Ovde sam se prijavio da bi pokupio neke savete i nadam se da cu ovde dobiti odgovore na mnoga pitanja koja imam. POZDRAV SVIMA!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 24 postova

PRELEP MOTOR , barem meni ako ti bude trebalo nesto za njega zovni posto sam ja mom uradio kompletnu generalnu , kocnice , amortizere, menjac... ;) I naravno DOBRO DOSAO

post-6157-12879023343118_thumb.jpg

• U prolazu, 4 postova

Slazem se, prelep motor! Ja ga obozavam, masina je odlicna... jedina zamerka mi je ta sto su mu rep ruzno odradili... al valjda su u vreme kad je dizajniran takvi repovi bili aktuelni. Inace, moj je '90 godiste.

• U prolazu, 24 postova

Meni je motor radio Marko iz Lazarevca i on mi je nabavio vecinu delova . Njegov broj 064/326-30-83 reci da ti je telefon dao Nesa iz BG-a jeftin je i pedantan. 062/55-60-27 Misel , dosta je jeftin ali zna da odugovlaci sa nabavkom i nikako mu ne daj da ti on nesto radi jer je meni urnisao radilicu !!! znaci od njega samo nabavljas delove i mene ne spominji ;) Pogledaj i na forumu oglasi posto imaju sve i svasta ...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja