srle33 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se predstavim: Imam 17 godina uskoro cu 18. Zivim na Novom Beogradu, vozim skoro 2 godine. Pre aprilije sam vozio Piaggio Free... imam ga i dalje ali cu nazalost morati da ga prodam uskoro. Inace na motor sa brzinama sam presao pre oko 6 meseci. Obozavam motore. Ovde sam se prijavio da bi pokupio neke savete i nadam se da cu ovde dobiti odgovore na mnoga pitanja koja imam. POZDRAV SVIMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan PRELEP MOTOR , barem meni ako ti bude trebalo nesto za njega zovni posto sam ja mom uradio kompletnu generalnu , kocnice , amortizere, menjac... I naravno DOBRO DOSAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle33 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, prelep motor! Ja ga obozavam, masina je odlicna... jedina zamerka mi je ta sto su mu rep ruzno odradili... al valjda su u vreme kad je dizajniran takvi repovi bili aktuelni. Inace, moj je '90 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan A meni se vise dopada njegov nego recimo na futuri mada ipak je moglo malo lepse . Prevelik je za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle33 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu na mom uskoro morati da menjam lanac. a najverovatnije i lancanik, pa ako znas gde mogu da vidim za te delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POzz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor radio Marko iz Lazarevca i on mi je nabavio vecinu delova . Njegov broj 064/326-30-83 reci da ti je telefon dao Nesa iz BG-a jeftin je i pedantan. 062/55-60-27 Misel , dosta je jeftin ali zna da odugovlaci sa nabavkom i nikako mu ne daj da ti on nesto radi jer je meni urnisao radilicu !!! znaci od njega samo nabavljas delove i mene ne spominji Pogledaj i na forumu oglasi posto imaju sve i svasta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 8, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle33 0 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan moli boga za lepo vreme i samo vozi d.dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...