MarkoTenere 24 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li ovakvi protektori mogu da posluze i za zastitu kolena od vetra ? tesko da cu uspeti da se skupim za dva para pantalona, tako da moram da nadjem neku alternativu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 7, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio slicne, samo Dainese. Nisam ih jos probao jer tek treba da mi ih kum posalje iz Nemacke. Sto se zastite tice, trebalo bi da stite od vetra i od padova. Nisu dobra zastita kao pantalone, ali imaju prednost da mozes da ih nosis uvek, bez obzira sta imas ili nemas obuceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takve stitnike, zastite kolena od vetra, ali se opet smrzne unutrasnja strana nogu i kolena... tako da, ok je ako nije previse hladno, ali daleko od toga da je zamena za pantalone za hladnije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kao pomocna varijanta su skroz ok, tipa kroz grad i nesto kratko i kad nije hladno... sve u svemu pomaze, pogotovu ljeti kad je vruce za sve drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto malo cuva od vetra, a pri padu kao i da ih nemas. Pri klizanju se okrenu na kolenu i onda struzes kolenom po asfaltu tako da ih ja ne preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 7, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto malo cuva od vetra, a pri padu kao i da ih nemas. Pri klizanju se okrenu na kolenu i onda struzes kolenom po asfaltu tako da ih ja ne preporucujem. Ne bih se slozio bas sa tobom jer da ih u dva slucaja nisam imao... ne bih bas tako veselo skakutao. Jednom sam udario stitnikom u kola, jednom se klizao i to oho ho... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio i na -8 ove zime ali sa farmerkama , toplim kombinezonom i kisnim odelom jer onda ne moze da te produva vetar . ako jos imas i dobre rukavice onda moze da se vozi bez ikakvih problema! Jedino je problem sa nogama ali tu je fora sa kesama ;D Sto se stitnika tice ja imam V-CAN i ne skidam ih , zadnji put sam klizao sa nekih 70-80 na sat i to 15 metara dok nisam udario u zadnje tockove cisterne! Stitnici su ostali na mestu jedino sto su malo izguljeni ali jos uvek mogu da se nose a sto je najbitnije moja kolena su "hvala Bogu" ziva i zdrava osim jedne male modrice koju je napravio donji kraj stitnika prilikom udarca u tocak. Sve u svemu toplo ti preporucujem da uzmes jedan par sto zbog vode u kolenima , sto zbog bezbednosti! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se nadju ovakvi protektori? I ja mislim da ce oni da mi odradjuju posao zastite kolena od povreda a narocito od vetra barem dok se ne skupim za pantalone . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ista nego ista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se nadju ovakvi protektori? I ja mislim da ce oni da mi odradjuju posao zastite kolena od povreda a narocito od vetra barem dok se ne skupim za pantalone . Ja sam porucio iz louis-a, i mislim da su oko 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se nadju ovakvi protektori? I ja mislim da ce oni da mi odradjuju posao zastite kolena od povreda a narocito od vetra barem dok se ne skupim za pantalone . Ja sam porucio iz louis-a, i mislim da su oko 20e I ja sam ih tamo video Jesu li ti stigli, kako stoje ne nozi, dal smetaju u toku voznje i koji model ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan meni su iz louisa pre mesec dana stigli alpine star protektori za kolena i vind stoper takodje za kolena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan meni su iz louisa pre mesec dana stigli alpine star protektori za kolena i vind stoper takodje za kolena. koliko te izaslo zajedno? kako stoje stitnici u toku voznje (moze neka fotka)? pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan meni su iz louisa pre mesec dana stigli alpine star protektori za kolena i vind stoper takodje za kolena. koliko te izaslo zajedno? kako stoje stitnici u toku voznje (moze neka fotka)? pozzzzzz nesecam se koiko me je zajedno izaslo zato sto je jedan proizvod bio na snizenju a kupio sam po cenama iz 2008 tako da stvarno neznam jedino mogu pogledati koliko bisada izaslo.Inace jos nisam imao priliku voziti sa tim stitnicima,jedino mi je malo glupavo sto za te stitnike nemaju velicine pa to izgleda meni jako veliko,tako da cu morati da skratim one kajiseve.Slikacu kako stoje na nozi pa saljem sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dok se sve to obuce presedni ti voznja jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim iste takve, jes malo smaranje dok ih navuchesh ali super stoje na kolenima. ZADOVOLJAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li ovakvi protektori mogu da posluze i za zastitu kolena od vetra ? tesko da cu uspeti da se skupim za dva para pantalona, tako da moram da nadjem neku alternativu Imam iste takve i koristim ih par godina. Jedina mana im je po meni prilicna robusnost ali je zbog toga i zastita veca. Od vetra stite odlicno bez ikakvih dodataka a od pada, predpostavljam isto (nisam ih imao kada sam pao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 8, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam iste, stite od vetra dobro, mada ih ja uglavnom koristim za offroad. Jedina mana im je sto su mi izgrebali rezervoar, od kad sam to primetio slabo ih nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam iste, stite od vetra dobro, mada ih ja uglavnom koristim za offroad. Jedina mana im je sto su mi izgrebali rezervoar, od kad sam to primetio slabo ih nosim. Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih nosim ispod farmerki tako da ne gule nista na motoru , u toku voznje se nisu pomerali ali je malo nezgono ako hodas sa njima i tada znaju da se povuku na dole . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...