Dzoniboss 1 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo slika od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan I jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, lepa voznja, dobro druzenje i mnogo vetra! Jos jednom pozdrav za domacine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama momci. Pasuljcina stvarno izgleda odlicno. Nadam se da cu sledeci put imati priliku da ga probam. Drago mi je da ste se okupili u tolikom broju iako vreme i nije bas bilo najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao odmah da napisem nesto,jer mi je srce puno,ODUSEVILI STE ME! Po onakvom vremenu da se okupimo,to je bio uspeh. Puno vam hvala,smrzavali ste se na putu da bi me ispostovali. Ponovicemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan meni bilo super kada sam isao kuci.malo malo pa kinez ode u crveno.malo bilo nezgodno putovati sa svim onim,da kazem,pravim motorima ali eto stiglo se i tmo i nazad.malo me Dzoks vadio sa jednim cilindrom tako da nisam puno zaostajao,ali samo za njim. malo mi bilo nezgodno,prvi put,nikog ne poznajem.eto sada sam upoznao neke ljude pa ce sledeci put biti opustenije.a sledeci put negde u maju pa da dodju i oni sto su ovaj put bili spreceni. ako nista drugo potrosio sam najmanje goriva od NS do Glogonja.u povratku smo Dzoks i ja bili isti.obojica smo dosli sa 125ccm kuci. jos jednom se zahvaljujem organizatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan momci,mi smo ponosni sto smo vas upoznali,svaka vam cast ostaviliste neverovatan utisak na nas,veliki pozdrav. vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добро, а је л' сте екипу у белом доставном возилу послали на пут у исправноим стању или се се "раштеловали"? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan i najzad fajl se zove 20090329 Kineski bajkeri duža verzija će biti online za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast Poison girl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da gledam na tv-u ali je prilog bolji nego da je sa discaverija,znamo i mi da se zabavljamo kao ameri iako nemamo mozda para kao i oni,kod njih se customizuju harleyi a kod nas kinezi,sve u svemu druzenje je bilo svetsko,upoznali smo mnogo ljudi,vreme nije bas odusevilo ali ko je hteo i bio uporan dosao je, i po reakcijama nadam se da se nije razocarao,meni je bilo predivno,malo me uhvatila promaja pa sam se prehladio,ali provesti se ovako dobro pa jos u svome mestu je nesto sto je bilo nezamislivo,ali pozrtvovanjem i zalaganjem mojih prijatelja se to ostvarilo,pozz sve koji su bili,da ne zamere na nekim propustima ako ih je i bilo,i da smo mi glogonjci dobri domacini i gledacemo da se sledeci put jos bolje pokazemo,jos jednom vas pozdravljam sve i do gledanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos pod utiskom od juce,meni je bilo lepo,a najvise me iznenadio bend ,,OKEAN,,. Mladi momci koji su svirali da ne poverujes kako dobro!Mnogi od vas su mi rekli da im prenesem vase impresije,stvarno su bili odlicni. Na tv sam rekao da se za moj izgled pobrinuo butik Kina ali to nisu objavili ;D ;D ;D Posebno mi je drago sto su Kineski motori izdrzali voznju po kisi,vetru,i svi su se bezbedno vratili kucama.Apsolutno nije bilo nikakvih problema. Poison girl,molim te da objavis na jutjubu moje gostovanje na tv Pancevo u subotu,puno toga sam objasnio o ovoj tematici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi je drago sto su Kineski motori izdrzali voznju po kisi,vetru,i svi su se bezbedno vratili kucama.Apsolutno nije bilo nikakvih problema. Pa nije bas da nije bilo problema, eto npr. meni je crkla lula na svecici pa sam do Titela(Boleta) vozio sa jednim cilindrom. Sreca pa ih imam dva ;D ;D ;D Uopste nisam primetio da se to dogodilo ( toliko je bio jak vetar). Ovom prilikom se jos jednom zahvaljujem Boletu sto mi je pomogao da dodjem kuci sa dva cilindra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks jesi li razmisljao da napravis prekidac pa kad ga zaletis iskljucis jedan cilindar da manje trosi a odrazava brzinu. kod mene ne moze sirotinjska varijannta ima samo jedan cilindar.Sala mala,pozz. Pazite sad ovu situaciju.Juce u povratku iz Glogonja idemo preko Pancevca levom trakom 80km /h obilazimo Yugica koji je u desnoj traci,kad mi se pored leve noge pojavljuje beli branik pa krilo pa hauba i na kraju cela Opel Astra,Nemogu da verujem tip me obilazi u mojo traci a ja jos vozim klinca na motoru.Srecom imao sam pola metra desno do Yuga pa se izvukoh nekako.Dijabola,sta vise reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @aspar Veruj mi da su mi to nudili dok smo se vozili kuci,dva sata sam morao da trpim zajebanciju kojom su se japanci sladili,ali nema veze mi kinezi necemo posustati pa i ako treba da iskljucujemo jedan klip. A ideja nije losa,ekonomska kriza nestupa a treba razmisljati kako ustedeti svaki dinarcic. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan pa nije to strasno eto ja sam i otisao i dasao sa jednim cilindrom.mozda da stavim jos jedan,tek onako za ukras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 30, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Antone, mnogo mi se dopao tvoj motorin. Samo da ima bar 250, imam gospoDŽu, pa nam 125 malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih voleo da ima od 250.ako bude jednog dana pazaricemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekako dodjoh sebi konacno(bese lep i naporan vikend),pa da napisem i ja koju rec. Osim vec vise puta spomenutih vremenskih neprilika,sve ostalo je bilo fenomenalno! Nasi sjajni domacini jedva nas se resise na kraju!Posadi belog dostavnog vozila je toliko bilo lepo, da smo se bas opustili kao kod kuce!Sta jos reci,upoznao sam uzivo jos drugara,zao mi je samo sto nije bilo vise vremena za druzenje i razgovor.Sa nekim ljudima nisam uspeo da progovorim po koju rec,ali bice prilike uskoro,nadam se.I na kraju moram da napomenem da sam bio dirnut aplauzom,kada sam ulazio u sator! Mislim da ce se svi sloziti sa mnom da treba da se uskoro iskupimo ponovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i najzad fajl se zove 20090329 Kineski bajkeri duža verzija će biti online za par dana Snimite Abdulu u pozadini kako vozi imaginarni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 30, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Dal' je WSB ili Moto GP?! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan i najzad fajl se zove 20090329 Kineski bajkeri duža verzija će biti online za par dana Snimite Abdulu u pozadini kako vozi imaginarni motor. Da, da... izvalio sam ga! :D Hahahhahaha... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 30, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan AAaaaAAAaaaaxaxaxaxaxaxaxax iskidao sam se od smeha... kao da je mapet sou i to sa sve pivom u ruci ;D E sad malo o skupu.. iako nisam dosao motorom (jer sam bio sav rasrafljen) proveo sam se fantasticno i upoznao zaista sjajne ljude, trebalo je iscimati se oko organizacije a pogotovo sto su u pitanju kineski motori tako daa... samo massive respect za "cojones" koje je organizator imao za ovo. Nadam se da ce se stvaro ponoviti a ako bude tako, dolazim ponovo... samo valjda motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Jedna atrakcija koju nisam pomenuo a bila je ekstra kada su Nikola-bns i mislim Abi(nisam siguran da li je to bio Abi),potpisivali motore. Nikola je sa skuterom dva kruga sastavio potpisivajuci :o Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...