DzOkS 1174 Napisano Mart 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da nemaš aparat od 20 mpix . Smanji te slike malo bre! Pa jeste trazili slike?! Eto vam slike pa gledajte ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam pajser. Uvok dodjem prvi , smorim se i odem... A posle bude dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A било је и оних које су морали да отерају кући... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam pajser. Uvok dodjem prvi , smorim se i odem... A posle bude dobro. Jbg i pasulj si propustio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo ovu sliku. Pumpa Moram da smislim kako da slikam u voznji jer je nekada predivan prizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan slike su velike kada ih smanjim saljem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6296 Napisano Mart 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni je žao što ipak nisam mogao da dođem, žena mi natrpala gomilu obaveza pošto smo juče akcijašili ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slidža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno sve pohvale organizatorima,samo je vreme malo pokvarilo dan.Jel zna neko kad ce bude emitovanje na TV-u? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ljudi,zelimo da se zahvalimo vasem odazivu na nas poziv,nadamo se da je sve bilo ok sem vremena nemojte na necemu da zamerite imali smo veliku tremu,ipak nam je to prvo okupljanje u nasem selu tako da ce svaki drugi put biti bolje samo moramo da pratimo sigurnu vremensku prognozu,da se ljudi nebi smrzavali sigurno nije bilo prijatno,al se uz dobru volju i pozitivnu energiju sve prevazidje. ;)Nastojacemo pod obavezno da odrzavamo konkate oko dalje saradnje i lepog druzenja,tako da se ocekuje i letnja varijanta okupljanja jer glogonj ima mnogo prirodne idile za lep skup.Bili ste savrseni i ostavili ste jedan prekrasan utisak na nas i mi smo ponosni sto vas upoznali,tako saljite predloge oko daljih dogovora.jos jednom veliki brm brm pozdrav drugari,pa se cujemo uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 29, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za bracu Ivana i Srkija kao i za ostale organizatore, sjajan lokalni bend, konobara i kuvara/icu koji su spremili strasan pasulj ;D Naravno pozdrav za sve bajkere kojima malo oblaka nije smetalo da naprave finu voznjicu i da se lepo druzimo i upoznamo . Mesto je ekstra, dan bas i nije al nije ni vazno . Uspeli smo da izbegnemo kisu i u dolasku i u povratku (bar ja ;D) al vetar sto ubija :o Kad sam se vracao od Glogonja do Panceva, setao sam po putu koliko je jak vetar bio Od sada vise mrzim vetar nego kisu ;D Nadam se da ce skup da postane tradicija i da cemo se redovno vidjati u Glogonju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 29, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunemo i mi. Kao što svi pre mene rekoše: dobri domaćini, pasulj do 00, lepo mesto, lepo društvo i vetar u majčinu. Nas dvoje morali rano da odemo- mojoj tašti danas rođendan. ;D Glogonjci, u Lalinsko gostoprimstvo nismo ni sumnjali, tako da, eto nas kad god pozovete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me secanje ne vara, bile su dve devojke sa kamerama, pa ako je moguce okacite i video zapise. Lepo bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan UH LJUDI JASAM DOSAO DO VASEG SELA OKO PETCE JER PRE NISAM OGAO I POSLE TOLIKO OKRETANJA I SELJOBERSA KOJI NISU NI CULI NI ZNALI GDE STE VRATI O SE. MOLIM VAS RECITE MI KOLIKO JE BILO LJUUDI , MOTORA .... DA ZNAM STA SAM PROPUSTIO P.S. NADAM SE DA SE VI8DIMO U NEDELJU 26.04 U JARKOVCU POZ OD KOYOTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan eto na skupu kineza najmanje kineza. domacinima svaka cast. samo da znate da Dule Duka ima najbrzi motor od svih forumasa.kada ga bude prodavao ja sam sigurna musterija. paslj za 10. vetar ubi.ali kada se islo kuci duvao u ledja.milina za voznju.inace ovo je moja prva ozbiljnija voznja.jeste da sam bio poslednji ali ekipa iz NS me nije ostavila.zahvaljujem im se. moj kinez je polozio test.stigao je kuci ceo.ne znam kakvo ce sada Dzoks imati misljenje o kinezima ali motor mu ide i sa jednim cilindrom.to da ja ne moram uvek biti poslednji. posebno se zahvaljhujem Ivanu,na gostoprimstvu.jos neki put da se organizuje isto.zahvaljujem se i Boletu i njegovoj mami.docekali su nas kao svoje i to dva puta.hvala im puno. inace od Backe Palanke do Glogonja i nazad ima malo vise od 270km. sta reci.mogao bih opet u iducu nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15065 Napisano Mart 29, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kad vec spomenu kineze, da li se zna skor? kina VS sile osovine. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan sad bio prilog na RTV PA oko 3 minuta (videću da ga pokupim i uploadujem na youtube sutra) ukoliko se organizatori nisu dogovorili s Omerom za materijal nek mi se jave pp sutra u jutarnjem ide duži prilog (kanal 37 Pančevo i okolina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizatore,Prvi Kineski Skup je prosao uspesno Lepo je sve bilo, malo vetra,malo kise... Bend je dobro svirao, mesto je odlicno za skup, cak i ribolovci mogu da uzivaju! Drago mi je sto sam upoznao jos dobrih ljudi,pa se vidimo jopet Ko je medju poslednjim ostao,zna kako su cevapi dobri bili pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan da probamo opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Malo pod satrom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan na donjoj slici je nas kinez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan drugari nasi pravi, bravo,bravo,bravo veliki pozdrav od ivana8,noveski 150,viktor land kruzer i ostalih momaka iz naseg mesta pozdrav pa se vidime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja nešto napišem super je sve samo da vreme bilo bolje,jedan predlog za sledeći put pod obavezno da se pravi u subotu jer po meni tek uveče bi žurka dobila pravo lice. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan kad vec spomenu kineze, da li se zna skor? kina VS sile osovine. :D Od 35 motora (koliko ih je bilo kad sam ja brojao) 10 su bili kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...