losmi 231 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem,curi mi levi stap,tj treba da menjam semering,sad me zanima koliko to hitno treba da se uradi,ili moze da se gura i tako jos neko vreme,tj moze li to izazvati jos neke probleme,kada sam bio kod nekog majstora trazio mi je 100e za zamenu,a vidim da semerinzi kostaju 10-20e, pa mi nije jasno zasto toliko trazi??? Inace motor je kawasaki zx6r '03 Hvala unapred,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to para za zamenu semeringa...Imash ljudi na forumu koji ti to mogu odraditi jeftinije a mozes uraditi i sam nije neki problem(radio sam vec na par motora).Pored semeringa pogledaj josh koliko kosta ulje za stapove. A da bilo bi dobro da to shto pre uradis posto ce ti ulje iz stapova curiti po disku i plocicama pa ces onda i njih morati da kupujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan prvi problem ti je pri velikoj brzinini motor vise nije siguran za bezbednu voznju a kada se radi zamena menja se i jedan i drugi i sipa se novo ulje ja mislim da ide 0,5 ili do 0,7l po stapu................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan meni je pre na aprilji cureo desni stap , nisam osecao razliku u voznji , ali je zajb zato sto maste diskovi i plocice pa ne koci kako treba.. kada sam sredio semeringe posle sam 5-6 puta odmascivao disk i plocice brake cleanerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nebih da otvaram drugu temu a imam isti problem, gledao sam na you tube neke tutorijale kako se menjaju semerinzi, na snimku onaj majstor menja semering onaj gore ali ima i jedan u stap,dali i taj treba da se menja ili samo onaj gore,i dali u kompletu kad se kupuju semerinzi ide i taj u stapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Mozda najveci problem i jeste sto se maste disk i plocice, barem je to meni smetalo, ali 100e za zamenu!!!! Ja sam menjao semeringe na oba stapa, kod majstora, izaslo me mislim oko 50e sve komplet, tu su i semerinzi i ulje i sta je sve potrebno i rad. Nije mi toliko smetalo u voznji ali se osecalo poprilicno prilikom kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan 100 e. je preskupo meni majstor rekao da to radi za 1000 dindzi samo da kupim semeringe i ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pre zamena semeriga treba dobro proveriti stapove,da se nisu pojavili risevi,u tom slucaju potrebno je ispolirati stapove jer ako se to ne uradi u kratkom vremenskom periodu ce opet da procuri...da li smeta u voznji,naravno da da,curi po diskovima,imas slabo kocenje a ide i po gumi sto moze da dovede do izletanja u krivini i mnogo cega pored.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a jel zna neko majstora u bg koji bi to mogao da uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Semerinzi su uglavnom 20-25e oba, ulje je 1250 dinara (Ipone) a zamena oko 20-ak evra. To su ti neke realne cene. A 100e je sisanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Nebih da otvaram drugu temu a imam isti problem, gledao sam na you tube neke tutorijale kako se menjaju semerinzi, na snimku onaj majstor menja semering onaj gore ali ima i jedan u stap,dali i taj treba da se menja ili samo onaj gore,i dali u kompletu kad se kupuju semerinzi ide i taj u stapu ako sam te razumeo onaj spolja to je gumica za prasinu i posebno se kupuje,a u stapu je semerig,i on kada propadne curi ulje a ne kada propadne spoljna gumica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo pomoci:MOTO SERVIS THE DOKTOR Stara Pazova NIKOLA NIKETIC Tel:063 863 5 353 022 314 439 064 555 0 222 064 113 2 697 060 500 5 253 Kazi da sam ti ja rekao za njega.Mene zovu KINEZ , i ja sam iz pazove MC DREAM RIDERS. Nazovi i dogovori te se. Valjda je na nekom broju JEBI GA. Probaj zovi dobar je majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko u Beogradu nekog majstora, ako ne,onda cu do pazove da odem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...