steki vozdovacracingteam 27 Napisano Octobar 1, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo skuterasi, Kakva iskustva imate sa Srdjanom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Februar 28, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odrzavao 2 skutera,yamahe obe i zadovoljan sam...mnogo zna,ali je malo tvrdoglav i kod njega nema budzenja,nego samo novi delovi, to mi je malo smetalo jer za odrzavanje yamahe majesty,treba dosta para,pogotovo ako je 98 godiste...Sve u svemu, da imam skuter opet bih otisao kod njega jer je dobar momak i u par navrata je dolazio po mene i na putu da mi resava neke sitne probleme za njega,a za mene krupne jer me motor izneverio i ostavio!! Lager delova mu je dobar a ono sto nema na njemu,stize max za 5-7 dana,sto je impozantna cifra, i nije bitno da li je zima ili leto,ako ima taj deo u centralnom magacinu u grckoj,kod srdjana je za 5-7 dana,kao sto sam rekao i sto je najvaznije,sve su originalni japanski delovi...toliko od mene, osim par sitnih zamerki mogu samo da kazem reci hvale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 28, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan kako original delovi kad stizhu iz grchke? :roll: uglavnom sve iz grchke je falsh... znam da je meni moj serviser napomenuo da ne nabavlja delove iz grchke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam, dobar je momak, vredan i stvarno mi je mnogo puta izasao u susret... moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 1, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan "]kako original delovi kad stizhu iz grchke? :roll: uglavnom sve iz grchke je falsh... znam da je meni moj serviser napomenuo da ne nabavlja delove iz grchke... Stvarno ne znam,ali meni svaki deo koji mi je ugradio i koji sam cekao,prvo mi je pokazao upakovan primerak koji je na sebi imao svu potrebnu i nepotrebnu yamaha deklaraciju i pritom, MADE IN JAPAN, a ne spain i sl.... Ako je on lagao mene,i ja lazem vas:), ali nema razloga da me laze jer se znamo 3-4 godine...i jos jednom bih ga toplo preporucio svima onima kojima je muka od servisa za koje moras da se stavis na listu cekanja koja je duza nego da treba vestacki kuk da ugradjujes!! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valerian 0 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan a gde se tacno nalazi Srdjanov servis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan a gde se tacno nalazi Srdjanov servis??? Bulevar Kralja Aleksandra (bivsi BUL Revolucije) ne znam tacno broj koji jem, u svakom slucaju je veliki jer se nalazi na nekih 200-300 metara od Jugopetrolove pumpe u Malom Mokrom Lugu...Prodjes raskrsnicu Ustanicka-Bulevar i samo ides pravo nekih 1-2 Km, i sa desne strane videces jednu ogromnu kucu na 4 sprata (karakteristicna je jer je bas najveca u kraju) i odmah iza te kuce (odmah pored kapije od te velike kuce) je putic koji ide do kuce iza, a to je Srdjanov servis...ako ti treba tel, pusti mi PP.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valerian 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan znam tog momka bio sam kod njega pre 7god.po delove za tomos ctx tada je imao paprene cene ali je bio jedini koji je mogao da nadje ono sto mi je trebalo.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Maj 1, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za Srdjana...meni je resio problem na motoru sa kojim niko nije hteo da se bakce...dolazio covek do mene u vise navrata (jer mi motor nije bio u voznom stanju)... Dobar i pedantan majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi napise njegov broj telefona?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...