Najzli 216 Napisano Octobar 1, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dotièni se bave prodajom i reparacijom akumulatora, a pružaju i usluge dopunjavanja, formiranja i kalibracije istih. Vrlo su predusretljivi i korektni. Formiranje akumulatora, kao i dopunjavanje, (ako ne uspeju vraæaju lovu) košta 250 din. Imaju par tipova akumulatora za motore i skutere. Adresa je Dimitrije Tucoviæa, posle drugog semafora od podvožnjaka sa desne strane kada se ide ka bolnici. Nalazi se 50 metara pred restoran Izgubljeno jagnje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Octobar 12, 2006 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li kakav telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Decembar 23, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Address: Dimitrija Tucovica 78 City: Beograd Telephone: 011 380 7245 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 27, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas. Kulturni i profesionalni ljudi... Sve pohvale. Proverili su mi akumulator, ustanovili da je potpuno ispravan i ništa mi nisu naplatili. Uglavnom, dok sam ja bio u radnji ušlo je dosta ljudi. Svako je izašao zadovoljan. Prava retkost... Topla preporuka s moje strane! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da ih pohvalim imao sam problema da ubacim gel iste amperaze. nije mi jasno zasto proizvodjaci nisu pratili standardne dimenzije ranijih kiselinskih? uglavnom, da bi gel usao, mora manja amperaza. posto imam samo anlaser, odlucio sam se za istu, eventualno vecu amperazu, pa sam uglavio 14 ampera, kiselinu!!! lik mi rece sad nestani i pojavi se za tri sata dok ga formiramo. ja ostavio masinu, posto sam vec vadio dotrajali radi merenja. posle tri sata, eto me, reko jel gotovo, da ga ubudzimo, on kaze sedi i vozi. vec je sve lepo upakovao, prikopcao, pritego... ja zaverglam, masina zarezi, i odoh u zalazak sunca. svaka im cast, preporucujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Mart 16, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja odneo pre neki dan nov akumulator na formiranje, 14ica je u pitanju, zavrsili su za 3 sata i platio sam 400 din. Ostavio sam ga oko 3, dosao oko 6 da ga uzmem i to je to. Nema cimanja ni oko cega, udjes - izadjes i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 16, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da se prikljucim pohvalama, ostavio sam tri akumulatora od 200 Ah za brod kod njih, zvali su me za par sati saopstili dijagnoze za sva tri, dva sredili do sutradan, a jedan bacili u djubre o svom trosku. Sve u svemu, vrlo profesionalna radnja za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da reaktiviram ovu temu,predpostavljam da posle zime mnogi imaju problema sa istim.Danas sam odneo tamo akumulator, pa cu za koji dan poslati komentar kako rade, sutra ga podizem i testiram u narednih par dana.Lik mi je rekao da ce izdrzati sezonu, ako ustanove da je ok i sve to i dalje za 250din. Vredi pokusati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel reparijaju i akumulatore sa gelom zatvorenog tipa (takozvane bez odrzavanja) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj je sa gelom, rekli su da je ok napunili ga i to je to.Probao sam ga prosle nedelje, radi ko zmajjj, ali do dana danasnjeg nisam stigao da ga opet probam, valjda radi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne ipak ne radi akumulator, pa sam kod njih kupio novi koji su formirali, kazu da kad ga oni formiraju duze traje, a ne samo da ga ja nakacim i vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Formirao sam akumulator kod njih .... zadovoljan sam brzinom cenom i ljubaznoscu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...