matonji 0 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan hteo bih da ofarbam moju hondu cbr600 u metalik plavu boju. ona je vec metalik plava, ali je izguljena, i treba da se stavi ralica. jer je street fighter. znaci rezervoar, rep, prednji blatobran, ralica.u metalik plavu. a tockovi u belu, jarka bela boja. rezervoar je sa leve strane malo ulubljen, i izgreban. da li da to predjem gitom, ili kako da vratim to u normalno stanje? sta mi je sve potrebno da bi prefarbao motor, od materijala? hvala lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li moze neko da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan da li moze neko da mi pomogne? Pogledaj temu o ispravljanju rezervoara: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=31736.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se ja bavim ovim poslom,moj savet ti je, Da je akrilna,pa i da radis sam,ovako,ako bas nikad nisi imao dodirnih tacaka sa farbanjem,bilo bi bolje da nadjes nekog majstora,ili nekog prijatelja sa iskustvom da ti u tome pomogne Sam materijal uopste nije jeftin,da bi dozvolio sebi da ga pogresno iskoristis Ako se odlucis sam da ga radis,sve sto tre zanima pitaj,ja sam ti na raspolaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan drug ce da farba. koji se razume u to. ja bi uzeo potreban materijal. i ja bi osmirglao sve, da bude skroz matirano. mene samo zanima kako da to malo udubljenje, sa leve strane rezervara. kao nokat otprilike, ali na dva mesta je, ulubljeno. kako to da se poravna. da li gitom, ili kako vec? i sta mi je potrebno da kupim. znaci delovi ce biti skroz osmirglani, izmatirani. sta dalje treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda najbolje pitaj druga,on ce ti vec reci sa kojim proizvodjacima radi. Malo ulegnuce slobodno mozes zagitovati,samo je bitno da ga pre gita lepo pripremis,znaci izbrusis,osmirlgas,odmasnisnis i zagitujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10408 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1077 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A jel se drug "razume" ili se bavi sa farbanjem,mislim ne želim da podcenjujem nikoga ali vidi metalik boja nije jeftina a i priprema je mnogo detaljnija nego za običnu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan razume se, radio je sebi farbanje, farbao je juga. i tako... mene sad zanima, sta da kupim sve. i kako da to poravnam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije ce ti biti da platis majstora da ti to profesionalno odradi nego da farbas 2x plus da se nerviras. Nije isto farbati yuga i motor.Ipak ti odlucujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro. koji ima dobar majstor... povoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brka, preporuka sa moje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako bih mogao da uspostavim neki kontakt s njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brrka ovde na forumu, ili 065 823 0921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Brka, preporuka sa moje strane Takodje preporucujem Brku iz Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i od mene ista preporuka ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan preskup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan preskup. Za tvoj novac mozes da ides gde hoces da farbas ali videces da ce skuplje da ti izadje kad ti radi neko ko nema iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan naravno. farbam motor spram svojih mogucnosti. necu da skacem sam sebi u stomak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti preporucio Darka, Darko dav na forumu. Radio je par motora tu na forumu, a i meni mog suzukija. Mozes naci slike u prodaji, pa sam prosudi. Uostalom, sigurno je jevtiniji od ostalih, a za kvalitet, uverices se i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan imam pitanje jedno (malo sam u offu al hebiga): kolega mi je ofarbao motor i to je sve 5.sad me zanima cime da ga poliram kad boja sazrije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan polir pastom ako ocesh da uradish kako treba onda bolje plati poliranje , iz par razloga , pakovanja paste su velika i glupo ih je kupovati pogotovu ako budesh radio sa 3M npr koja ide u tri granulacije paste i svaku kantu treba kupiti ako ocesh da ispadne dojaja , i drugo neiskustvo sa polirkom moze da izgorish lak ili nedaj boze i boju i onda nisi nishta uradio , poliranje auta je 50eura znachi za motor ne bi ti uzeli vishe od 25 pretpostavljam ... bash cu da pitam ortaka koji se bavi time ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 8, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan g3 pasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Boban 065/999-19-79, bobanredzone. Decko radi vrhunski a cene su pristupacne. Svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim slucajno vidim temu pa reko i da procitam. Citajuci temu, povezem da nije u pitanju Honda CBR SF vec da je u pitanju Suzuki SV650. Jos jedna lazna tema i lazan profil ali nema veze, mene to ne interesuje... Nego, sta znaci to preskup? Mislim da 150 do 200e za vrhunsko farbanje motora po sistemu doteras i oteras nije mnogo. Ali neka drugi ljudi procene... Uostalom to je moja cena, ko voli nek' izvoli, kome je mnogo, zna se vec... P.S. Inace, hvala ljudima koji me preporucuju i drago mi je da su zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro brko. sta imas sad ti od toga sto si reko da sam ja zeljko_srb? nema veze. opet oni ce mi ovaj profil obrisati. i ja cu napraviti novi.... jaka stvar. pitao sam te za cenu, reko si. ok. trazim dalje. ne odgovara mi zbog cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...