Cope 215 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji i gde ima kod nas da se nadje vazdušnopropusni pojas? Svi koje imam izazivaju znojenje kada ih nosim leti ispod jakne, što mi se uopšte ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej 0 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha fz-6s 2006 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u dainese katalogu ljetne pojse jako su dobri i lagani ali mislim da nećeš naći ni jedan pod kojim se nećeš znojiti ljeti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji i gde ima kod nas da se nadje vazdušnopropusni pojas? Svi koje imam izazivaju znojenje kada ih nosim leti ispod jakne, što mi se uopšte ne dopada. Iz tog razloga ga i ne nosim. Mada, sad kako se nazire lagani preliv preko kaisa, pocinjem da mislim da to znojenje i nije tako lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji i gde ima kod nas da se nadje vazdušnopropusni pojas? Svi koje imam izazivaju znojenje kada ih nosim leti ispod jakne, što mi se uopšte ne dopada. Ja sam imao slican problem, i donekle (nije skroz resen problem, ali se bitno manje znojim) sam resio IXS-ovim windstoper pojasom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam taj IXS windstoper i stvarno se manje znoji, naravno na 40 stepeni ti si prakticno vec oznojan i sta god da stavis sebe ostajes oznojan. Ja sam se naprimer oznojio i od njegove cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 6, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam taj IXS windstoper i stvarno se manje znoji, naravno na 40 stepeni ti si prakticno vec oznojan i sta go da stavis sebe ostajes oznojan. Ja sam se naprimer oznojio i od njegove cene Tacno, imam isti deo opreme a i probao sam da vozim bez majice, samo kaciga i... oznojio sam se kao svinja... a tako i izgledam ali cene nije bilo nigde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oznojis se po gradu a na otvorenomm nikad! Bilo da je krividavi sumski ili auto put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...