kara kokaleros 3 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koja je procedura kad se stavlja nova masina na motor! Sta treba u mup-u da se radi, koliko se placa i da li treba da bude ocarnjena masina jer nije ovdje kupljena! jer mi je moto prijavljen na 125 ccm a ima 165 ccm i nije mi prijavljena ova masina sto je sad unutra iz '01 godine nego ona iz '98. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pomazite ljudiiiiiiiiiiii!!!!!!! Pa nije valjda da niko od 200 online ludi ne zna nista o ovoj temi! Hitno mi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dokaz o poreklu i vlasnistvu (ugovor, carina ako je potrebno), ako ta masina nije bila fabricki ugradjivana u taj ram onda uput za atest, atest, pa vanredni tehnicki pregled, pa registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan koji smor...totalno! Hvala u svakom slucaju... morat cu i do mup-a malo da proseteam a sta bude ako me policija nahvata i nadje da je stavljena druga masina? jel zaplijene motor il te oderu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan a sta bude ako me policija nahvata i nadje da je stavljena druga masina? jel zaplijene motor il te oderu? I jedno i drugo. Jos ako ti je masina stranac, onda se bolje malo zamasti da ti bude lakse. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mada nema potrebe da panichis toliko.....veoma retko gledaju mashinu jer im bitniji ram motora. A ako se usvoji ovaj novi evropski zakon......neces morati nista da radis, nego samo da ponovo registrujes motocikl, jer ce se na mashinu gledati kao na tocak ili vile...znaci kao i svaki drugi rezervni deo. Ali otom-potom......najbolje srediti sve nego da iams muke kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan sredio sam to sa masinom... samo sam prepakoovao u drugu i sad je sve legalno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...