Angell 15 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da kupim crash pad za Hondu CBR F2? Osim preko Louisa.... Da li znate da ih neko pravi ili da imaju gotovi da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim isto..na par mesta sam dobio info da moze bilo koji dobar bravar da mi napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazite po oglasima, ima decko univerzalne koji ako nemogu na tvoj motor treba mala sitna prerada Ja uzeo za kawu i drugar za yamahu i odlicni su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Potrazite po oglasima, ima decko univerzalne koji ako nemogu na tvoj motor treba mala sitna prerada Ja uzeo za kawu i drugar za yamahu i odlicni su Da nije mozda momak iz Mladenovca?Raja? Ajde okaci neku sliku ako te ne mrzi... Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice crash padova uzeo sam od Raje iz Mladenovca!! Mislim da su univerzalni, meni su se cinili Ok, monitirao sam ih i sasvim Ok izgledaju, a pre svega mislim da rade posao. Sami crash padovi se sastoje iz dva dela-aluminijumskog koji se kaci za sam motor i plasticnog koji naleze na aluminijumski i moze da se menja u slucaju(daleko bilo) pada. Kroz oba dela ide dugacak sraf koji se srafi umesto srafa koji drzi agregat. Na mom motoru je morao da se busi i oklop, ali na svu srecu aluminijumski deo koji prolazi kroz oklop je dosta uzi od plastike koja se kaci na njega, tako da je i rupa u oklopu mala. Cena je bila 30 evrica za oba. Ako nekog bude zanimalo okacicu i slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimaju slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...slike molim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimaju slike. Za kolegu bajkera koji mi je poklonio sijalice od 1.7W, ako treba i pomoc nije problem!! ;D Kacim slike veceras, kada se vratim sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greskom sam dobio dva paketa.... Sto bi se reklo imam jedan viska za prodati.... cena 45e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega su kupljeni ovi sa slika iznad(montirani na motor): Raja 0641425729 Grad: Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan narucih i ja (sad je 35 eur) kako si pravio ovaj krug onom kruznom burgijom...koji precnik..... da li skidao donje maske da bi obelezio ili moze i bez toga... koliko sam shvatio postoji mesto gde se usrafi pad.... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Rupe sam pravio kruznom burgijom, skidao sam oklope, pa sam ih tek onda busio. Padovi se kace tako sto skines sraf koji ti drzi agregat i na njegovo mesto stavis duzi, barem 8.8 kvaliteta i to je to. Da bi znao tacno mesto busenja- skini oklop, vrh srafa oboji markerom ili farbom i postavi ga na mesto, pa zatim prisloni oklop i otisak vrha srafa ti pokazuje mesto gde ce ti ici sredina(vodjica) kruzne burgije. Nije problem uraditi, potrebno je samo malo strpljenja, po onoj narodnoj "Tri puta meri, jedno seci(u tvom slucaju busi)" ;D ;D Ako ti treba pomoc, javi se, pa da postavimo padove - ti castis pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...