Dexterr 1969 Napisano Mart 6, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ti baš izazivaš sudbinu... Iscooliraj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan pIsao mi podatke zbog ne posedovanja dozvole....i svaki put tako....ne pravim prekrshaj u saobracaju u toku voznje...i onda rutinska kontrola....fljas....podaci....al do sad mi stigo jedan poziv i proshla sam s pomilovanjem...sad chekam za onaj poziv shto nisam u udesu imala dozvolu...a ovaj ako gospoda odluche da ipak pishu neshto.... Pa zar ti nije lakše i jeftinije da položiš?Cela procedrura traja 20ak dana, imaš i svoj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 6, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos popusio kaznu u Valjevu - na duplim trakama.. Prekoracenje od 35 kmh ??? Koliko bi trebao dobiti kaznu zna li neko ??? Nema te kazne koja bi tebi bila dowoljna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sszgo ima nesto sto se zove fiktivna prijava prebivalista. kad ti to napisu (jer ne zivis na adresi za lk) onda ne mozes da izvadis ni jedan dokument vozack pasoso i sl. e da bi ti skinuli fiktivnu prijavu moras da platis sve kazne plus kaznu za ne prijavljivanje prebivalista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos popusio kaznu u Valjevu - na duplim trakama.. Prekoracenje od 35 kmh ??? Koliko bi trebao dobiti kaznu zna li neko ??? Nema te kazne koja bi tebi bila dowoljna ;D Ali ovaj put sam bio skroz normalan u saobracaju... sa sve saputnicom i bocnim koferima Samo da se slepci ne sete da mi uzmu dozvolu u sred sezone ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 6, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos popusio kaznu u Valjevu - na duplim trakama.. Prekoracenje od 35 kmh ??? Koliko bi trebao dobiti kaznu zna li neko ??? Nema te kazne koja bi tebi bila dowoljna ;D Ali ovaj put sam bio skroz normalan u saobracaju... sa sve saputnicom i bocnim koferima Samo da se slepci ne sete da mi uzmu dozvolu u sred sezone ??? Teshko da ce ti uzeti dozwolu, opusti se .. pre mislim da ces klasicno da prodjesh sa 3-5 soma dindzi novcane kazne .. Toliko sam bar ja platio par puta za prekoracenje .. Dodushe nikad nisam placao za preko duple pune,ali gledaju kroz prste kad je bajk u pitanju .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dozvolu nosis sam na upisivanje zabrane pa ako dodje do toga ti sacekaj da prodje sezona pa onda idi. inace zabrana polaganja je ukinuta ali cim polozis odma ti stavljaju zabranu pa mu to dodje skoro isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Dodushe nikad nisam placao za preko duple pune,ali gledaju kroz prste kad je bajk u pitanju .. Ma nije preko duple pune - nego duple trake od Valjeva ka Bgd Kad se setim pre par godina sam na tim trakama razvlacio 200 - 240 kmh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 6, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dodushe nikad nisam placao za preko duple pune,ali gledaju kroz prste kad je bajk u pitanju .. Ma nije preko duple pune - nego duple trake od Valjeva ka Bgd Onda nema mesta panici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi znali koliko sta"kosta" u dodatku je Zakon o osnovama bezbednosti na putevima. Obrati paznju na clan 226. pa dalje Na ove cene + troskovi suda. ZOBSP.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao u Novemru prekoracenje brzine od 39 km na tim istim duplim trakama u Valjevu. Jos uvek nije stiglo nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan da vam malo pomognem ako vam sta znaci. sto se tice ove zabrane kad nemas polozeno, nista od toga. kazna je od 5000-25000 din kaciga i za vozaca i za suvozaca je po 3000 din sto se tice brzine stvari stoje ovako razlikuje se sankcija u zavisnosti od mesta ucinjenog prekrsaja, kada se radi o prekoracenju u naseljenom mestu kazne su sledece prekoracenje do 10 km/h kazna 2000 prekoracenje od 10-30 kazna 3000 prekoracenje preko 30 prijava kod sudije i kazna od 5.000 do 25.000 uz mogucnost izricanja zabrane upravljanja A kat. kada se radi o prekoracenju van naseljenog mesta kazne su sledece prekoracenje do 10 km&h je 1000 prekoracenje od 10-30 kazna je 2000 prekoracenje od 30-50 kazna je 3000 i prekoracenje preko 50 prijava kod sudije i kazna od 5.000 do 25.000 uz mogucnost izricanja zabrane upravljanja A kat. lepa tema pa ako nekoga interesuje nesto konkretno nek pise ja cu se potruditi da odgovorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan znaci ja sam pogresno informisan sto se tice zabrane nakon polaganja. izvinjavam se na dezinformaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Od zabrane polaganja nema nista ali ni ako si maloletan ne prolazis samo sa opomenom (barem nisam ja) stigla mi je kazna 17000 + 600 za ne posedovanje voacke dozvole i vucaranje 3 puta kod socijalnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos popusio kaznu u Valjevu - na duplim trakama.. Prekoracenje od 35 kmh ??? Koliko bi trebao dobiti kaznu zna li neko ??? Uzeli mi dozvolu na 3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko posle koliko vremena zastareva kazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prva kazna, prekoracenje od 41km/h, dobio uslovnu kaznu od 12meseci a ako napravim neki prekrsaj za tih 12 meseci sledi oduzimanje dozvole na 3 meseca. Platio 5000din. Druga kazna voznja pod dejstvom alkohola, imao sam 0.94. Dobio zabranu za B kategoriju na 3 meseca i 5000din da platim. Ove je sve bilo kolima ali se isto tretira kao motorom tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kazna zastareva posle 2 god valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni stigla kazna za prekrsaj napravljen 2006.god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim, posle 2 godine te vise nece juriti da platis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta nece,dolazili u cetvrtak da me privode ali me nisu nasli kod kuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji prekrsaj, ako je nesto sitno onda je 2 god, a za vece moze biti i do 5 god valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 7, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta nece,dolazili u cetvrtak da me privode ali me nisu nasli kod kuce ;D Jesi im rek'o da nisi tu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta nece,dolazili u cetvrtak da me privode ali me nisu nasli kod kuce ;D Jesi im rek'o da nisi tu? ;D meni saobraćajac rekao posle godinu i da više ne obilaze po kućama ... ali se grdno zaebo pošto su i po mene došli ... al su bili ljubazni i samo me opomenuli da se javim sudiji za prekršaje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Mart 8, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Saobracajni prekrsaj zastareva posle dve godine, ali pod uslovom da se postupak nije vodio. Npr, ako si se ti javio sudiji pa on doneo presudu, onda te ganjaju od pravosnaznog resenja jos dve godine, a ne od datuma pisanja prijave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...