The_One 53 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan za kez i večite dečake, podpuno razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam procitao ovo zeni. Komentar je bio," pa normalno, samo gledas svoje dupe da zadovoljis".....Skoro je bila frka u kuci, bas oko motora, usla je u sobu ljutito i samo kratko rekla," ili ON ili ja". Sta cu, izabrao sam motor...javicu vam ostatak price. Zesnki mozak nikako da shvati, da je to u stvari , za njihovo dobro . Pre par dana kada sam rekao zeni da hocu da prodam ST samo je rekla "Ako prodas Yamahu, mene vise neces videti" i tako osta motor a osta i zena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 8, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ^ E to je zena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam procitao ovo zeni. Komentar je bio," pa normalno, samo gledas svoje dupe da zadovoljis".....Skoro je bila frka u kuci, bas oko motora, usla je u sobu ljutito i samo kratko rekla," ili ON ili ja". Sta cu, izabrao sam motor...javicu vam ostatak price. Zesnki mozak nikako da shvati, da je to u stvari , za njihovo dobro . Pa fala bogu da je bolje da vozimo motor nego da budemo ribolovci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi je jasno zasto mi zena govori da se ponasam kao da imam sesnaest godina. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini. Meni je zakasneli pubertet u 44 god. Jbg, to je jace od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Mart 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana kada sam rekao zeni da hocu da prodam ST samo je rekla "Ako prodas Yamahu, mene vise neces videti" i tako osta motor a osta i zena ;D I ti joj povjerovao. ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A shta je sa nama u pubertetu??? Mi nikad necemo odrasti... :) meni je i posle kishe od Smedereva do Surchina kez bio na licu..... pochecu da verujem mami kad mi kaze da sam mala... sad konachno imam i racionalno objashnjenje za neke svoje postupke.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 10, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekoše da se smejem kao dete kad sam pazario novi bmw. Ko zna, možda sam se i smejao kao dete. U svakom slučaju sam se radovao. Nadam se da nikada neću odrasti i izaći iz ovog puberteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...