Mina 545 Napisano Mart 5, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, razmishljam se da uzmem ove chizme, pa me interesuju vashi komentari , da li ih neko ima, koliko ste zadovoljni, koliko su dobre itd.... Hvala ! Ovo je prekopiran text sa sajta, mrzi me da vam prevodim ;D , ali to su informacije koje sam ja uspela da nadjem (znachi samo to sa sajta,nemam nishta iz prve ruke) Function: 4 adjustable high-impact techno-polymer straps for optimal fit. Practical quick-release system. Elasticised, padded strap leg closure with Velcro fastener. Double-reinforced composite, special grip, rubber sole. Integrated steel joint beneath mid-sole. Anatomically-designed removable insole. Protection: Effective shin guard with incorporated polymer shield for high-impact + abrasion protection. Patented ankle support with impact-absorbing padding. 2mm shaped leather padding on inside leg for improved grip + protection for heat. Construction: Surface-reinforced leather. Compressed multi-layer EVA foam lining material (100% polyamide). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 5, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ih i zzeleo...ali su mi bile jako krute za moje potrebe. Ocu reci, jedva sam ih natuko, josh tezze skinuo, a o hodanju da i ne govorimo! To je moje iskustvo iz prodavnice. E sad, kvaliti je neosporan, to garantuje proizvod sa natpisom AS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za to zasta tebi treba , mislim da je ovo ipak bolji izbor: TCX Infinity Goretex http://www.tcxboots.com/usa/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa SIDI cizmama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 5, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Gremline bilo mi je par modela u opticaju....ali ipak sam se na kraju odluchila za ovaj tj za ovaj tip chizme, ovo stvarno chuva nogu ... Josh uvek razmishljam, ali ... Svakako ne shkodi da chujem komentare ljudi u vezi ovih chizama @Ivan shta u vezi SIDI ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gremline bilo mi je par modela u opticaju....ali ipak sam se na kraju odluchila za ovaj tj za ovaj tip chizme, ovo stvarno chuva nogu ... Josh uvek razmishljam, ali ... Svakako ne shkodi da chujem komentare ljudi u vezi ovih chizama @Ivan shta u vezi SIDI ? Ne sumnjam ja da cuva nogu, ali se u njima tesko ili nemoguce hoda, sto reche Yo...Mozes da probas moje TCX Infinity, doduse broj je 45, ali ima Koma 44, bile cak do Japana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 5, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam ja da cuva nogu, ali se u njima tesko ili nemoguce hoda, sto reche Yo...Mozes da probas moje TCX Infinity, doduse broj je 45, ali ima Koma 44, bile cak do Japana... Testirala sam Mikkine BMW Santiago i njegove SIDI chizme , i u jednim i drugim sam vozila znachajan broj kilometara... Svaka je dobra na svoj nachin, ali doshla sam do zakljuchka da bih ipak tip chizme kao taj SIDI tj ovaj Alpinestars...ne uzimam ja njih da hodam u njima nego da vozim u njima i da me one zlu ne trebalo zashtite od povreda... A moze i u njima da se hoda ali kao robocop ! ;D Sad me samo interesuje da li sluchajno neko sa foruma ima ove Alpinestars pa da mi kaze iz prve ruke kakve su ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mina zna šta želi i zašto... stiže nova sezona, i nova rizla, klocne, izlozi.... Be prepared! Ili, ko se na vruću supu opeče, i u kašiku duva; a isto, čujem, važi i za mleko-jogurt kombinaciju, ali to je već domen drugih podforuma. Prs'o sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 5, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prs'o sam. Ja sam mislila da si takav rodjen ! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh... Pomesao sam te sa Kalinom-telefonirao sam kada sam citao naziv teme i...izvini. Sto se tice A.S. Tech3: Mislim da su veoma udobne za tu klasu cizama i pruzaju dobar osecaj za menjac i kocnicu... Ja sam se odlucio za Tech10 zato sto su bile na popustu-inace sam hteo da kupim Tech3(enduro verziju)... Predlozio bih ti da pogledas i Forma modele cizama pre nego sto doneses odluku... U svakom slucaju,mislim da neces pogresiti ako uzmes Tech3-u tom cenovnom rangu neces naci nista bolje... P.S.Ja nisam mogao da vozim sa cizmama dok nisam probao A.S.-sad ne mogu da vozim bez cizama... Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 5, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh... Pomesao sam te sa Kalinom-telefonirao sam kada sam citao naziv teme i...izvini. Sto se tice A.S. Tech3: Mislim da su veoma udobne za tu klasu cizama i pruzaju dobar osecaj za menjac i kocnicu... Ja sam se odlucio za Tech10 zato sto su bile na popustu-inace sam hteo da kupim Tech3(enduro verziju)... Predlozio bih ti da pogledas i Forma modele cizama pre nego sto doneses odluku... U svakom slucaju,mislim da neces pogresiti ako uzmes Tech3-u tom cenovnom rangu neces naci nista bolje... P.S.Ja nisam mogao da vozim sa cizmama dok nisam probao A.S.-sad ne mogu da vozim bez cizama... Ivan Hvala na odgovoru ! Enduro verziju sam gledala i nesvidja mi se djon... a ja sam ipak zensko pa to meni mora da bude i lepo pored toga shto je korisno ;D ;D ;D Bacicu pogled i na ove Forma modele shto si mi rekao! tnx ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mina zna šta želi i zašto... stiže nova sezona, i nova rizla, klocne, izlozi.... Be prepared! Ili, ko se na vruću supu opeče, i u kašiku duva; a isto, čujem, važi i za mleko-jogurt kombinaciju, ali to je već domen drugih podforuma. Prs'o sam. Ma nisi....chini ti se... Ove AS su svakako bolje za klocne, mada za izloge treba vishe obratiti paznju na gornje delove opreme... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gremline bilo mi je par modela u opticaju....ali ipak sam se na kraju odluchila za ovaj tj za ovaj tip chizme, ovo stvarno chuva nogu ... Josh uvek razmishljam, ali ... Svakako ne shkodi da chujem komentare ljudi u vezi ovih chizama @Ivan shta u vezi SIDI ? Ne sumnjam ja da cuva nogu, ali se u njima tesko ili nemoguce hoda, sto reche Yo...Mozes da probas moje TCX Infinity, doduse broj je 45, ali ima Koma 44, bile cak do Japana... Moze normalno da se hoda u njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh... Pomesao sam te sa Kalinom-telefonirao sam kada sam citao naziv teme i...izvini. Sto se tice A.S. Tech3: Mislim da su veoma udobne za tu klasu cizama i pruzaju dobar osecaj za menjac i kocnicu... Ja sam se odlucio za Tech10 zato sto su bile na popustu-inace sam hteo da kupim Tech3(enduro verziju)... Predlozio bih ti da pogledas i Forma modele cizama pre nego sto doneses odluku... U svakom slucaju,mislim da neces pogresiti ako uzmes Tech3-u tom cenovnom rangu neces naci nista bolje... P.S.Ja nisam mogao da vozim sa cizmama dok nisam probao A.S.-sad ne mogu da vozim bez cizama... Ivan Hvala na odgovoru ! Enduro verziju sam gledala i nesvidja mi se djon... a ja sam ipak zensko pa to meni mora da bude i lepo pored toga shto je korisno ;D ;D ;D Bacicu pogled i na ove Forma modele shto si mi rekao! tnx ! Nema na cemu... Pa i ja sam hteo ove u Enduro stilu zbog toga sto su mi delovale muzevnije... ;D http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=578922 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 5, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=578922 Uuuuuuuuu sjajan link ! Tnx ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 5, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam TCX PRO 2, koje imaju pokretni zglob koji omogucava normalno hodanje a i kako si napomenula moraju da budu lepe... I za kraj TCX ima da ga nazovem ulozak-carapa za stopalo koji ti omogucava lakse obuvanje i izuvanje jer klizi unutar cizme. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 5, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema greske sa TEC3, umalo da ih uzmem i... naravno samo je broj bio prepreka, tacnije nije odgovarao inace bih sada bio ponosni vlasnik belih ;D Za te pare prilicno dobar dil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno pogledaj sta ima Forma da ponudi pa se onda odluci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vi momci kao da zivite na drugoj planeti ,bez uvrede ,pa gde da kupim cizme koje se prodaju u americi, dajte kad pricate o opremi okrenite se na srbiju gde moze da se nadje kvalitetno,hvala u napred i jos se jednom Izvinjavam nisam zeleo da nikog uvredim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vi momci kao da zivite na drugoj planeti ,bez uvrede ,pa gde da kupim cizme koje se prodaju u americi, dajte kad pricate o opremi okrenite se na srbiju gde moze da se nadje kvalitetno,hvala u napred i jos se jednom Izvinjavam nisam zeleo da nikog uvredim. Obrati paznju na moj post gore i sliku skeniranu iz POLO MOTORRAD kataloga, robu dovlaci Bera, Sekula i ostala ekipa s foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sidi ! ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Vi momci kao da zivite na drugoj planeti ,bez uvrede ,pa gde da kupim cizme koje se prodaju u americi, dajte kad pricate o opremi okrenite se na srbiju gde moze da se nadje kvalitetno,hvala u napred i jos se jednom Izvinjavam nisam zeleo da nikog uvredim. Forma Boots imas kod Markosa u NS...... Tech 3 imaju grozno tezak gumeni djon. Sve ostalo je ^! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Mina pazario sam alpinestars tech3 juce i mogu ti reci da su odlicne Ocekivao sam da su malo lakse, teske su cizme i cini mi se da mi treba malo vremena da se naviknem na njih... Za hodanje i nisu bas, za trcanje takodje ali ono sto je najbitnije sacuvace ti noge 100% Malo vremena i navikavanje na menjanje brzina i to je to... Mislim da nisam pogresio... Videcemo... Ako te jos uvek zanimaju cimaj da ih pogledas dok jos mirisu na novo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan jesi pogledao datum poslednjeg posta?, mislim da je do sada vec iscepala te cizme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jul 5, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebeš datum. @Sharba: Koji broj patika nosiš, a koji broj čizama si uzeo. Ja planiram Tech 3 Enduro da poručujem, ali nemam mogućnost da ih probam pre poručivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...