Jump to content

Moto Zajednica

ALPINESTARS TECH 3 BOOTS

Recommended Posts

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

E pa ovako, razmishljam se da uzmem ove chizme, pa me interesuju vashi komentari , da li ih neko ima, koliko ste zadovoljni, koliko su dobre itd....

Hvala !

Ovo je prekopiran text sa sajta, mrzi me da vam prevodim  ;D , ali to su informacije koje sam ja uspela da nadjem (znachi samo to sa sajta,nemam nishta iz prve ruke)

Function: 4 adjustable high-impact techno-polymer straps for optimal fit. Practical quick-release system. Elasticised, padded strap leg closure with Velcro fastener. Double-reinforced composite, special grip, rubber sole. Integrated steel joint beneath mid-sole. Anatomically-designed removable insole.

Protection: Effective shin guard with incorporated polymer shield for high-impact + abrasion protection. Patented ankle support with impact-absorbing padding. 2mm shaped leather padding on inside leg for improved grip + protection for heat.

Construction: Surface-reinforced leather. Compressed multi-layer EVA foam lining material (100% polyamide).

MvCXF_alpinestarstech3bootsbl.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Gledao sam ih i zzeleo...ali su mi bile jako krute za moje potrebe. Ocu reci, jedva sam ih natuko, josh tezze skinuo, a o hodanju da i ne govorimo!

To je moje iskustvo iz prodavnice.

E sad, kvaliti je neosporan, to garantuje proizvod sa natpisom AS.  ;)

@Gremline bilo mi je par modela u opticaju....ali ipak sam se na kraju odluchila za ovaj tj za ovaj tip chizme, ovo stvarno chuva nogu  :) ... Josh uvek razmishljam, ali ... Svakako ne shkodi da chujem komentare ljudi u vezi ovih chizama  :)

@Ivan shta u vezi SIDI ?

• Drug član, 2143 postova

@Gremline bilo mi je par modela u opticaju....ali ipak sam se na kraju odluchila za ovaj tj za ovaj tip chizme, ovo stvarno chuva nogu  :) ... Josh uvek razmishljam, ali ... Svakako ne shkodi da chujem komentare ljudi u vezi ovih chizama  :)

@Ivan shta u vezi SIDI ?

Ne sumnjam ja da cuva nogu, ali se u njima tesko ili nemoguce hoda, sto reche Yo...Mozes da probas moje TCX Infinity, doduse broj je 45, ali ima Koma 44, bile cak do Japana...

Ne sumnjam ja da cuva nogu, ali se u njima tesko ili nemoguce hoda, sto reche Yo...Mozes da probas moje TCX Infinity, doduse broj je 45, ali ima Koma 44, bile cak do Japana...

Testirala sam Mikkine BMW Santiago i njegove SIDI chizme , i u jednim i drugim sam vozila znachajan broj kilometara... Svaka je dobra na svoj nachin, ali doshla sam do zakljuchka da bih ipak tip chizme kao taj SIDI tj ovaj Alpinestars...ne uzimam ja njih da hodam u njima nego da vozim u njima i da me one zlu ne trebalo zashtite od povreda... A moze i u njima da se hoda ali kao robocop !  ;D

Sad me samo interesuje da li sluchajno neko sa foruma ima ove Alpinestars pa da mi kaze iz prve ruke kakve su ...

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Mina zna šta želi i zašto... stiže nova sezona, i nova rizla, klocne, izlozi.... :P Be prepared! Ili, ko se na vruću supu opeče, i u kašiku duva; a isto, čujem, važi i za mleko-jogurt kombinaciju, ali to je već domen drugih podforuma.

Prs'o sam.

• Zainteresovan, 560 postova

Uhhh... :D

Pomesao sam te sa Kalinom-telefonirao sam kada sam citao naziv teme i...izvini. ;)

Sto se tice A.S. Tech3:

Mislim da su veoma udobne za tu klasu cizama i pruzaju dobar osecaj za menjac i kocnicu...

Ja sam se odlucio za Tech10 zato sto su bile na popustu-inace sam hteo da kupim Tech3(enduro verziju)...

Predlozio bih ti da pogledas i Forma modele cizama pre nego sto doneses odluku...

U svakom slucaju,mislim da neces pogresiti ako uzmes Tech3-u tom cenovnom rangu neces naci nista bolje...

P.S.Ja nisam mogao da vozim sa cizmama dok nisam probao A.S.-sad ne mogu da vozim bez cizama... :D;)

Ivan

Pomesao sam te sa Kalinom-telefonirao sam kada sam citao naziv teme i...izvini. ;)

Sto se tice A.S. Tech3:

Mislim da su veoma udobne za tu klasu cizama i pruzaju dobar osecaj za menjac i kocnicu...

Ja sam se odlucio za Tech10 zato sto su bile na popustu-inace sam hteo da kupim Tech3(enduro verziju)...

Predlozio bih ti da pogledas i Forma modele cizama pre nego sto doneses odluku...

U svakom slucaju,mislim da neces pogresiti ako uzmes Tech3-u tom cenovnom rangu neces naci nista bolje...

P.S.Ja nisam mogao da vozim sa cizmama dok nisam probao A.S.-sad ne mogu da vozim bez cizama... :D;)

Ivan

Hvala na odgovoru ! Enduro verziju sam gledala i nesvidja mi se djon... a ja sam ipak zensko pa to meni mora da bude i lepo pored toga shto je korisno  ;D ;D ;D

Bacicu pogled i na ove Forma modele shto si mi rekao! tnx !

• Drug član, 2143 postova

Mina zna šta želi i zašto... stiže nova sezona, i nova rizla, klocne, izlozi.... :P Be prepared! Ili, ko se na vruću supu opeče, i u kašiku duva; a isto, čujem, važi i za mleko-jogurt kombinaciju, ali to je već domen drugih podforuma.

Prs'o sam.

Ma nisi....chini ti se...

Ove AS su svakako bolje za klocne, mada za izloge treba vishe obratiti paznju na gornje delove opreme...

;D ;D ;D ;D ;D

@Ivan shta u vezi SIDI ?

Moze normalno da se hoda u njima... ;)

Sto se tice A.S. Tech3:

Ivan

Hvala na odgovoru ! Enduro verziju sam gledala i nesvidja mi se djon... a ja sam ipak zensko pa to meni mora da bude i lepo pored toga shto je korisno  ;D ;D ;D

Bacicu pogled i na ove Forma modele shto si mi rekao! tnx !

Nema na cemu... ;)

Pa i ja sam hteo ove u Enduro stilu zbog toga sto su mi delovale muzevnije... 8) ;D

http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=578922

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ja imam TCX PRO 2, koje imaju pokretni zglob koji omogucava  normalno  hodanje a i kako si napomenula moraju da budu lepe...

I za kraj TCX ima  da ga nazovem ulozak-carapa za stopalo koji ti omogucava lakse obuvanje i izuvanje jer klizi unutar cizme.

Pozdrav.

post-1721-12879023100356_thumb.jpg

post-1721-1287902310093_thumb.jpg

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Mislim da nema greske sa TEC3, umalo da ih uzmem i... naravno samo je broj bio prepreka, tacnije nije odgovarao inace bih sada bio ponosni vlasnik belih  ;D

Za te pare prilicno dobar dil...

• U prolazu, 20 postova

Vi momci kao da zivite na drugoj  planeti ,bez  uvrede ,pa gde  da  kupim  cizme  koje se prodaju u americi, dajte kad  pricate  o  opremi  okrenite  se  na srbiju  gde  moze da se nadje  kvalitetno,hvala  u  napred  i jos  se jednom Izvinjavam  nisam zeleo da nikog uvredim.

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Vi momci kao da zivite na drugoj  planeti ,bez  uvrede ,pa gde  da  kupim  cizme  koje se prodaju u americi, dajte kad  pricate  o  opremi  okrenite  se  na srbiju  gde  moze da se nadje  kvalitetno,hvala  u  napred  i jos  se jednom Izvinjavam  nisam zeleo da nikog uvredim.

Obrati paznju na moj post gore i sliku skeniranu iz POLO MOTORRAD kataloga, robu dovlaci Bera, Sekula i ostala ekipa s foruma.  ;)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Uly

Forma Boots imas kod Markosa u NS......

Tech 3 imaju grozno tezak gumeni djon. Sve ostalo je ^!

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Mina pazario sam alpinestars tech3 juce i mogu ti reci da su odlicne :takoje: Ocekivao sam da su malo lakse, teske su cizme i cini mi se da mi treba malo vremena da se naviknem na njih... Za hodanje i nisu bas, za trcanje takodje ali ono sto je najbitnije sacuvace ti noge 100% :takoje: Malo vremena i navikavanje na menjanje brzina i to je to... Mislim da nisam pogresio... Videcemo... Ako te jos uvek zanimaju cimaj da ih pogledas dok jos mirisu na novo :lol: :lol: :zdravo:

• Kurblao Trijes Minuta, 212 postova
  • Motocikl: Cowasaki KLE

Ma jebeš datum.

@Sharba: Koji broj patika nosiš, a koji broj čizama si uzeo.

Ja planiram Tech 3 Enduro da poručujem, ali nemam mogućnost da ih probam pre poručivanja.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja