Jump to content

Moto Zajednica

Hromirana maska hladnjaka

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nije toliko stvar u "touch"-u.Ako ce koglega semza svima da nam da po 100e (tolika je od prilike razlika izmedju cene gotove maskice i ove koju mi pravimo) verujem da će se ostale kolege složiti da svi poručimo po jednu.Poštarinu mi častimo. ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

A i nekako vec uzivanje kad stavis pa kazes "e ovo sam ja radio" nego kad kupis. Ja danas farbao auspuh na motoru i sad ikad ga vidim sve mi neka milina. Da sam odneo da mi drugi uradi ne bih ni obracao paznju. A meni inace pare nisu problem, zna Kiro. Veliki sam direktor

A i nekako vec uzivanje kad stavis pa kazes "e ovo sam ja radio" nego kad kupis. Ja danas farbao auspuh na motoru i sad ikad ga vidim sve mi neka milina. Da sam odneo da mi drugi uradi ne bih ni obracao paznju. A meni inace pare nisu problem, zna Kiro. Veliki sam direktor

Istinu zbori.  :D

Sad ozbiljno, mislim da su kupovne maskice mnooooogo precenjene, na netu i nisam video nešto mnogo maskica za moj motor, a i ovako pravimo kakvu mi želimo.Na kraju ispada lakše napraviti, samo nam je malo problem da se organizujemo.

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Evo da stavim dimenzije koje smo Igor i ja izvadili za moj hladnjak.

DUZINA :  39,5cm

VISINA : 21cm

SIRINA : 4,2 cm (sa strane gde je znak Yamahe)

P.S. Hvala Hornetu na pomoci. :)

• U prolazu, 10 postova

pa slike su super....sad vec nije tesko kad imate nacrt...sad vam je samo potrebno parce lima ...i laser....ja i ortak smo pravili za hornet 600 i ispalo extra...samo radili smo sa teskom masinerijom mislim da je bolje sa laserom preciznije je....mada smo mi nas ispolirali i dosta je dobro odradjen sam izrada je kostala oko 45e u jednoj firmi...mada je malo bilo zeznuto jer smo pratili jos neke uglove...nije ovako ravan kao ove ovde slike....

Ima i na drugom mestu nastavak. :) Imamo 2 isečene za mog i Igorevog Horneta. To stoji tako vec nekih pola godine (mozda i jace), treba da ih savijemo i plastificiramo ali smo toliko lenji da ko zna kada ce to biti. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja