NikolaCruss 10 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... kupio sam zimus Super Teneru i zaribala mi je lamela. Zvao sam razno razne ovde kod nas, ali jako slabo ide. Jel ima neko informaciju na koji nacin mogu da porucim lamelu i opruge za XTZ Super tenere 750 '92. godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 4, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Pecu, on se istripovao da mu je otisla lamela prosle godine pred Umag i vec je imao kombinaciju da je nabavi, ali je bilo nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 4, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... kupio sam zimus Super Teneru i zaribala mi je lamela. Zvao sam razno razne ovde kod nas, ali jako slabo ide. Jel ima neko informaciju na koji nacin mogu da porucim lamelu i opruge za XTZ Super tenere 750 '92. godiste? Како зарибала? Ваљда ламела кад откаже проклизава - да ти није зарибало нешто друго??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako se kvar manifestuje Nidžo? Malo pobliže objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se cuo sa Nesom Lazarevicem? (034 313-670) Za ST trebaju 6+2 lamele a cena se vrti oko 100E sa oprugama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, pravi izraz je proklizava, vuce, ali ako dam nagliji gas, obrtaji rastu, ali se snaga slabiej prenosi na tocak. Znam kako to izgleda kod kola, a ovo se manifestuje isto. A i majstor kad sam terao na servis mi je rekao d aje lamela dosta slaba, pa cemo videti koliko ce da izdrzi. E pa, ovoliko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lamela porucena kod Lazarevica, stize 12. marta Ima jos nade za mene... :'( :'( ;D ;D ;D Lamelu testiramo na Goliji! Hvala na pomoci svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Lamela porucena kod Lazarevica, stize 12. marta Ima jos nade za mene... :'( :'( ;D ;D ;D Lamelu testiramo na Goliji! Hvala na pomoci svima! Poruči i opruge obavezno kad već otvaraš i menjaš, nisu skupe. Proveri - podmaži sajlu, i zameni - podmaži biksnu u ručici kvačila (ako je ima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lamela porucena kod Lazarevica, stize 12. marta Ima jos nade za mene... :'( :'( ;D ;D ;D Lamelu testiramo na Goliji! Hvala na pomoci svima! Poruči i opruge obavezno kad već otvaraš i menjaš, nisu skupe. Proveri - podmaži sajlu, i zameni - podmaži biksnu u ručici kvačila (ako je ima). Narucio sam i opruge, a pogledacu i sajlu i tu biksnu. Narucio sam i gumu iz zadnej osovine, koja je zaduzena za ublazenje udarca pri prenosu snage. Hvala Cope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...