bokilic 6105 Napisano Mart 2, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi,,,pa da se na kraju sezone izbrojimo,naravno pod uslovom da se zadrzi isti motor,ja se nadam do kraja sezone da predjem preko 100.000km..za sad je 80996km,doduse to je neko pre mene presao, :) :)ja za sad samo oko 200km sa tim motorom jer sam ga skoro kupio.. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/K5/LfQYt_dsc00014n.jpg naravno sve to sa cb hondom se nadam da cu preci, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan -To ko kad bi se ja hvalio i kažem moja devojka od 19 godina ima čvrsto dupe... ;D ;D ;D -Nego kako beše ide ona česta krilatica na forumu - "Honda je to" ili nešto tako ?!?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Mart 2, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da da,,nego daj kilometrazu na videlo,pa da vidimo negde u septembru ,oktobru ,,,stanje kilometraze..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1407 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi,,,pa da se na kraju sezone izbrojimo,naravno pod uslovom da se zadrzi isti motor,ja se nadam do kraja sezone da predjem preko 100.000km..za sad je 80996km,doduse to je neko pre mene presao, :) :)ja za sad samo oko 200km sa tim motorom jer sam ga skoro kupio.. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/w3/bXRWM_dsc00014n.jpg naravno sve to sa cb hondom se nadam da cu preci, Svaka cast na planovima. Rec je o razlici ne apsolutno, jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...