galeb 2 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto MI se malo ponooooooovili ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Super izgledaju.. Da li je ovo model RSI? I da, ako nije tajna kolika im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, uzivo su jos lepse. RSI SHURIKEN (plavo) 160E RSI EDEN (belo) 160E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Sto su lepe auuu :o Svaka cast, jeste cena visoka (bar meni) ali ipak, zivot nikad nije skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj! Ja sam ovu plavu RSI hteo da naruchim iz Louisa ali mi reche Sekula da su veoma male shanse da je dobijem. Onda sam bio primoran da istu kacigu naruchim iz Polo-a po ceni vecoj za 40e! Tj. slichnu, naruchio sam onu crnu sa hologramom sa strane! ;D U svakom sluchaju RSI je odlichna serija i necesh se pokajati sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepe kacige a i cena im nije jaka,prelepo.Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 4, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jako su lepe, ma ko lutke su.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...